Romina Gingașu, soția româncă a lui Piero Ferrari, despre viața cu un miliardar: "E foarte atent cu cheltuielile"

Publicat pe

La 32 de ani, Romina Gingașu este soția miliardarului Piero Ferrari și spune că nu i-a fost ușor să se adapteze stilului de viață al moștenitorului Ferrari. Românca duce o viață de prințesă și diferența de vârstă de 54 de ani nu a contat niciodată pentru ea. Romina Gingașu spune că avea nevoie de un bărbat puternic lângă ea, iar Piero Ferrari a fost omul potrivit. Iată ce a spus Gingașu, soția româncă a lui Piero Ferrari, despre viața cu un miliardar!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Romina Gingașu, soția româncă a lui Piero Ferrari, despre viața cu un miliardar. Romina Gingașu este originară dintr-o comună din Călărași, a absolvit Colegiul Șincai din București și apoi Academia Tehnică Militară, iar viața ei a luat o turnură neașteptată când l-a cunoscut pe miliardarul Piero Ferrari. Tânăra de 32 de ani a fost acuzată că a urmărit doar averea moștenitorului Ferrari, însă Romina Gingașu nu a ținut niciodată cont de gura lumii.

Romina Gingașu, soția româncă a lui Piero Ferrari, despre viața cu un miliardar: "E foarte atent cu cheltuielile"Romina Gingașu, soția româncă a lui Piero Ferrari, despre viața cu un miliardar: "E foarte atent cu cheltuielile"

Romina Gingașu, soția româncă a lui Piero Ferrari, despre viața cu un miliardar

În 2019, Piero a divorțat de Floriana Nalin, după o căsnicie de 50 de ani. Romina Gingașu a absolvit cursurile Academiei Tehnice Militare, iar mai apoi s-a specializat și în marketing și vânzări. De altfel, grație acestor cursuri a pus mâna pe un job prin intermediul căruia l-a cunoscut, în 2016, pe miliardarul italian de 77 de ani. Aceasta lucra atunci la o companie care vindea avioane private de lux.

Acum, Romina este direct implicată în lumea Formulei 1. Într-o discuție cu matinalii de la Digi FM, tânăra a povestit despre cum arată viața ei.

„Ca femeie este foarte important ce mesaj transmiți. Prin codul vestimentar, prin comportament și prin limbaj. Atunci, lucrurile astea se dezvoltă în ani și în timp. Evident, le aveam deja după o școală militară. Știam cum să interacționez.

Am fost mereu o persoană sociabilă și asta m-a ajutat foarte mult în Bombardier. Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez.

La început nici nu aveam garderobă pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă, iar Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta”, a afirmat Romina Gingașu în apelul video făcut direct din biroul soțului ei.

„Romina a fost aleasa mea pentru că este un bun agent de vânzări, a încercat să-mi vândă un avion, era într-o divizie privată… Am rezistat șase luni, după care ne-am întâlnit și ne-am spus OK, putem fi împreună, putem merge undeva împreună”, spunea Piero Ferrari pentru cancan.ro, care a adăugat și că soția lui este firea romantică din cuplu, iar el este cel calm.

După câteva luni, fiul lui Enzo Ferrari a invitat-o pe româncă într-o vacanță în doi în Maldive, unde s-au cunoscut mai bine și au decis că se potrivesc.

Citește și: Dani Oțil a răbufnit la adresa unui client din restaurantul său. Ce l-a scos din sărite: „Avem niște țărănoi printre noi. Ieși afară, dobitocule!’

Citește și: Zelenski nu va ține un discurs la premiile Oscar. Președintele Ucrainei a fost respins și anul trecut de Academia Americană de Film

Citește și: Cabral a trăit un moment hilar, într-un supermarket: „Ajung cu gura aproape de urechea doamnei, fredonez…'

Romina Gingașu spune că soțul ei miliardar este atent cu cheltuielile

Romina Gingașu a vorbit și despre cum l-a cunoscut pe Piero Ferrari și cât de mult a contat pentru ea diferența mare de vârstă dintre ei. Timp de șase luni, aceasta a încercat să-i vândă un avion , nu a reușit, însă lucrurile s-au legat între ei pe plan amoros, motiv pentru care, Piero a și decis să divorțeze de cea care i-a dăruit un copil, cu care fusese căsătorit 50 de ani.

„L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii.

Și astfel am răspuns și întrebării „de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine'. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am „decolat'.

E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. Am văzut că s-a comentat și despre rochia mea de la Bahrain. Era o rochie de la H&M. Deci noi suntem o familie foarte normală', spune ea.

Romina Gingașu a adăugat și că vine deseori în România: „Vin în România o dată la două-trei luni. Chiar acum o să venim de Paște. O să sărbătorim Paștele Catolic și Paștele Ortodox amândoi în România, avem în plan să vizităm Castelul Bran”.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă