Rona Hartner își aduce fiica în România, după 7 ani petrecuți în Franța: „Am decis să...”

Publicat pe

Rona Hartner își va aduce fata în România, după 7 ani petrecuți în Franța. Artista, deși s-a stabilit de peste un deceniu în țara lui Emmanuel Macron, va reveni în țară, alături de fiica ei. Momentul stabilit ar fi undeva în vară, o perioadă în care artista va avea parte de foarte multe proiecte inedite, dar și de petreceri unde va cânta. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Rona Hartner s-a stabilit acum 15 ani în Franța, dar se va întoarce în țara ei natală, însă nu singură, ci însoțită de fiica ei adolescentă. După divorțul de ultimul soț și rezolvarea unor probleme de sănătate, celebra artistă se va bucura de spectacolele și petrecerile de la noi. Și aici, vedeta își va încânta publicul cu piesele ei de suflet. 

Rona Hartner își aduce fiica în România, după 7 ani petrecuți în Franța: „Am decis să...'Rona Hartner își aduce fiica în România, după 7 ani petrecuți în Franța: „Am decis să...'

Rona Hartner va veni în București însoțită de fiica ei, Rita Sumalya, în vârstă de 13 ani. Inclusiv fata ei i-a moștenit talentul de a cânta. Tatăl fetiței este Rocco Sedano, un dansator argentinian. De Sărbători, de dragul copilului, Rona îl invită adesea la mesele festive.

Citește și: Ce relație au acum Rona Hartner și Herve Camilleri, după divorț:”Am decis să…”

Citește și: De ce s-au despărțit Rona Hartner și soțul ei, Herve Camilleri:„Era legat sufletește de fosta nevastă'

Citește și: Cine este iubitul lui Hannelore, fosta soție a lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii.Prin ce dramă a trecut bărbatul

Citește și: Oana Roman, confesiune dureroasă la 8 ani de când a fost la un pas de moarte:„Soțul m-a hrănit, m-a spălat, m-a vegheat, deși…'

Rona Hartner își va aduce fata în România, după 7 ani petrecuți în Franța

Artista a divorțat de ultimul ei soț, Herve, cu care a păstrat o relație de amiciție. După ce s-a vindecat cancer la colon, vedeta se bucură de viață, mai ales că va avea o vară plină de spectacole: „nu vin singură la București, o aduc și pe fiica mea în România, după șapte ani. Vreau să-și cunoască și ea verișorii, să vadă minunățiile țării noastre!', a declarat Rona Hartner pentru Ego.ro.

Tatăl fetiței este Rocco Sedano, dansator argentinian. De Sărbători, de dragul copilului lor, Rona îl invită adesea la mesele festive: „am decis să îl chem la masă din dorința ca fata mea să simtă că are o familie unită. De altfel, am și reluat petrecerile împreună cu el, după divorțul de cel de-al doilea soț', a mai spus Rona Hartner pentru sursa citată.

Motivul pentru care Rona Hartner a divorțat de fostul soț

Rona Hartner a declarat, într-un interviu, că frustrările profesionale și-au pus amprenta în mod negativ asupra căsniciei lor. Astfel, în contextul pandemiei, când n-au mai putut susține concerte, între ei au apărut tensiuni care au culminat, ulterior, cu divorțul.

„Nu ştiu dacă fără aceste vremuri ciudate căsnicia noastră nu ar fi supravieţuit, poate, mai mult! Cert este că ne-au lipsit amândurora concertele. Ba chiar foarte tare! Poate spectacolele, întâlnirile cu publicul, erau un liant care ne unea foarte tare, care ne punea în faţa unui alt stil de viaţă.

Or, asta ne-a lipsit poate prea mult şi cine ştie cât de tare ne-a influenţat decizia finală? Nu cred că vom afla vreodată!’, a spus ea pentru Impact.ro.

Rona Hartner s-a vindecat de o boală necruțătoare

Rona Hartner a fost diagnosticată, acum trei ani, cu cancer la colon, boală de care s-a vindecat ulterior. Cu ajutorul medicilor și al credinței, vedeta a reuțit să treacă peste una dintre cele mai grele experiențe de viață: „rugăciunea și pacea interioară contează foarte mult. În fiecare dimineață merg la slujbă. Mă rog la Dumnezeu. Îi mulțumesc pentru tot ajutorul. Dimineața, când mă trezesc, beau cam 3-4 pahare de apă pe stomacul gol. În plus, am renunțat la țigări și la cafea. Acum mă simt foarte bine', a mai adăugat Rona pentru Ego.

Sursă foto: arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter