Ce relație au acum Rona Hartner și Herve Camilleri, după divorț: "Am decis să..."

Publicat pe

Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat pe 17 septembrie, după ce au format un cuplu timp de trei ani de zile și unul ca soț și soție. Nimeni nu se aștepta la un final al relației lor pentru că, în ochii lumii, păreau foarte fericiți. De altfel, Rona și Herve au plâns la divorț. Care este relația lor acum și ce decizie au luat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Rona Hartner a mărturisit că Herve Camilleri nu ar mai fi vrut să semneze actele de divorț, doar că nu mai era cale de întors. Artista spune că era atât de hotărâtă să pună capăt relației lor, încât nimic nu o mai putea întoarce din drum.

Au trecut mai bine de trei luni de atunci și Rona Hartner dezvăluie că se înțelege foarte bine cu fostul ei soț, dar nu mai este cazul de împăcare și nici de regrete. Artista a explicat, în cadrul unui interviu recent pentru Impact.ro că, deși nu regretă decizia divorțului, ea încă nu a trecut peste șocul despărțirii.

„Recunosc, încă nu am depășit şocul despărţirii de acel bărbat. Nu e cazul de regrete, dar am decis să mai păstrăm legătura, aşa că mai discutăm la telefon, din când în când. Pot rezista şi fără bărbat, fiindcă au existat în viaţa mea şi asemenea perioade, în care am fost mai mult singură.

Pe de altă parte, rămâne pentru amândoi faptul că am fost binecuvântaţi în biserică atunci când am decis să ne unim destinele.

Şi amândoi considerăm că acest lucru are şi va avea pe termen lung o însemnătate aparte. Iată motivul pentru care cred că vom continua, sub o formă sau alta, să ne sprijinim reciproc, atunci când celălalt va cere ajutorul', a declarat Rona Hartner.

Citește și: Cum a început, de fapt, relația dintre Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu:„Este o frustrare a oamenilor că…

Citește și: Iulia Vântur și Salman Khan, surprinși într-o ipostază rară, după 9 ani împreună

Citește și: A murit Art LaFleur, cunoscut pentru rolul Babe Ruth.Actorul avea 78 de ani

Ce relație au acum Rona Hartner și Herve Camilleri, după divorț

Rona Hartner dat de înțeles că frustrările profesionale și-au pus amprenta în mod negativ asupra căsniciei lor. Astfel, în contextul pandemiei, când n-au mai putut susține concerte, între ei au apărut tensiuni care au culminat, ulterior, cu divorțul.

„Nu ştiu dacă fără aceste vremuri ciudate căsnicia noastră nu ar fi supravieţuit, poate, mai mult! Cert este că ne-au lipsit amândurora concertele. Ba chiar foarte tare! Poate spectacolele, întâlnirile cu publicul, erau un liant care ne unea foarte tare, care ne punea în faţa unui alt stil de viaţă.

Or, asta ne-a lipsit poate prea mult şi cine ştie cât de tare ne-a influenţat decizia finală? Nu cred că vom afla vreodată!', a mai adăugat artista.

Rona Hartner: „Noi am încercat să ne împăcăm”

Rona a mărturisit că atât ea, cât și fostul ei soț au încercat să mai ofere o șansă poveștii lor de dragoste, fără a dezvălui motivele care au dus la ruperea căsniciei lor. Ea a dezvăluit că au vorbit timp de două luni, timp în care au încercat să se împace, însă încercările au fost în zadar.

„Noi am încercat să ne împăcam, am vorbit foarte mult, de două luni tot vorbim.

Însă, eu nu mai pot să trăiesc momentele alea ciudate, chiar dacă îmi doresc să le trăiesc pe alea bune. Prefer să rămân divorțată', a mai spus Rona Hartner.

Rona Hartner povestea, recent, că totul a fost numai lapte și miere până după nuntă, când au început niște certuri care păreau că nu se vor mai termina.

„Am avut 55 de certuri cu el într-un an! Ne luam din nimic, ne-am certat odată o săptămână întreagă! Intrase zâzania în noi.

Dacă îl contaziceai, imediat se supăra. Nu am mai știut cum s-o dau cu el. Și când n-am mai știut cum s-o dau, am zis: „Gata, divorțez!’ Avea momente când îl apucau niște nervi. Avea absolut totul să fie fericit, dar el era nervos.

Aveam casă pe malul mării, am stat numai la plajă în izolare. Ce să vrei mai mult de atât? La un moment dat, erau certuri care nu se mai terminau, se repetau.

Certurile astea au început după nuntă, de aceea am fost surprinsă. Ne era mai bine necăsătoriți. Nu cred că viața e făcută ca să fii nefericită, să te cerți, să fii neînțeles”, a declarat Rona Hartner, la o emisiune TV. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter