În ce relații a rămas Rona Hartner cu fostul soț, la un an de la divorț: "Ne mai vedem din când în când, ne mai întâlnim"

Publicat pe

În ce relații a rămas Rona Hartner cu fostul soț, Herve Camilleri. Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat în data de 17 septembrie, după ce au format un cuplu timp de trei ani de zile și unul ca soț și soție. Anunțul despărțirii a uimit pe toată lumea pentru că aceștia păreau foarte fericiți împreună. Iată în ce relații au rămas acum cei doi, dar și ce declarații a făcut actrița!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După doar trei ani de relație, Rona Hartner și Herve Camilleri, cel lângă care artista se vedea toată viața, au divorțat. La momentul respectiv, artista susținea cu tărie că nu mai vrea să audă de fostul ei soț, însă lucrurile s-au schimbat pe parcurs.

În ce relații a rămas Rona Hartner cu fostul soț, la un an de la divorț: "Ne mai vedem din când în când, ne mai întâlnim"În ce relații a rămas Rona Hartner cu fostul soț, la un an de la divorț: "Ne mai vedem din când în când, ne mai întâlnim"

Recent, vedeta a povestit despre relația pe care o are acum cu Herve Camilleri, dar a precizat și care a fost motivul principal pentru care a decis să pună punct. Iată declarațiile făcute de Rona Hartner!

Citește și: Ce se întâmplă acum cu Rona Hartner.

Citește și: Drama neștiută a actriței Rona Hartner.

Citește și: Cristian Boureanu știa că Borcea îi face avansuri Valentinei Pelinel, în timpul căsniciei lor:'Vezi că ăsta vrea să te…'

Citește și: Marius Elisei, după ce Oana Roman a anunțat că au probleme în relație:„Adevărul te costă’

În ce relații a rămas Rona Hartner cu fostul soț, Herve Camilleri, la un an de la divorț

Rona Hartener a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a anunțat că divorțează de Herve Camilleri. Multe s-au spus la vremea respectivă, însă actrița nu a oferit prea multe detalii despre motivul real care a dus la despărțire.

Recent, vedeta a povestit cu lux de amănunte cum s-a petrecut totul și ce a determinat-o să pună punct relației cu fostul ei soț. Lucrurile au fost extrem de frumoase la început, însă Rotna a simțit apoi că se îndepărtează de credință, fapt care a speriat-o.

„Motivele pentru care am divorțat nu le-am prea expus, pentru că nu interesează pe nimeni. Am ales să trăiesc în continuare așa cum doresc eu, cu Doamne, Doamne, să fiu alături de Iisus și acum are un sens divorțul. Dacă o căsătorie te îndepărtează de credință, mai bine ești singur și te apropii de credință.

Nu că n-aș vrea să fiu căsătorită, dar dacă o căsătorie mă îndepărtează de Dumnezeu, prefer să fiu singură. La un moment dat, relația asta era periculoasă din punct de vedere spiritual și pentru mine, și pentru el. Acum, ne mai vedem din când în când, ne mai întâlnim.', a explicat Rona Hartner, pentru Antena Stars.

Totuși, recunoaște că se mai întâlnește cu fostul ei partener de viață, dar că nu mai are aceleași sentimente.

Rona Hartner, după divorțul de fostul soț

Rona Hartner și Herve Camilleri s-au căsătorit pe 5 octombrie 2019, în Coasta de Azur, Franța. Artista a fost o mireasă atipică, purtând o rochie în stil maramureșan. Anul trecut, vedeta anunța că divorțează de cel alături de care se vedea pentru tot restul vieții.

„Am vrut să divorțăm amiabil. Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce a vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce a vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De-aia ne-au trebuit două luni până să anunțăm divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează’, a transmis Rona.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter