Roxana Ionescu, la trei ani după ce a pierdut sarcina, în luna a șasea: "Ne dorim acum un copilaș"

Publicat pe

Roxana Ionescu va împlini vineri, 22 aprilie, vârsta de 37 de ani. Fosta asistentă tv se declară împlinită alături de soțul ei, Tinu Vidaicu. Mai mult, vedeta a declarat că este fericită în relația cu partenerul ei, iar acum își doresc să devină părinți. Roxana Ionescu a trecut prin momente dificile în urmă cu câțiva ani după ce a pierdut o sarcină avansată, în luna a șasea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu formează un cuplu de 8 ani, iar povestea lor de dragoste este din ce în ce mai puternică. Cuplul își dorește foarte mult să devină părinți în acest an, după ce fosta asistentă tv a pierdut o sarcină în 2019.

Roxana Ionescu, la trei ani după ce a pierdut sarcina, în luna a șasea: "Ne dorim acum un copilaș"Roxana Ionescu, la trei ani după ce a pierdut sarcina, în luna a șasea: "Ne dorim acum un copilaș"

În 2019, Roxana Ionescu urma să devină mamă, dar, din păcate, vedeta a pierdut sarcina. Deși a fost un momente dificil pentru ea, Roxana și Tinu și-au găsit puterea să meargă mai departe. Fosta asistentă tv își dorește acum să rămână din nou însărcinată.

Citește și: Salariul imens pe care Roxana Ionescu îl câștiga la Ciao, Darwin

Citește și: Cum se înțelege Roxana Ionescu cu Tinu Vidaicu, după nuntă:„Plâng de fiecare dată când…'

Citește și:Cine este preotul Constantin Necula.Povestea emoţionantă a crucii pe care o poartă la piept

Citește și: Cătălin Botezatu, prima reacție după ce a fost acuzat că și-a făcut operații estetice:„Niciodată să nu spui niciodată' 

Roxana Ionescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu soțul ei

În 2021, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu și-au unit destinele. Cei doi sunt împreună de mai bine de opt ani și au o relație minunată. În 2019, cei doi au trecut printr-o perioadă dificilă după ce vedeta a pierdut o sarcină. Totuși, Roxana și Tinu au fost puternici și au mers mai departe. Vedeta și-a amintit începutul relației, declarând că a avut parte de susținerea părinților pentru a se muta la Timișoara. Roxana este foarte bucruoasă că a luat această decizie. Pe 22 aprilie, Roxana va împlini 37 de ani, iar anul acesta își dorește să aibă un copil.

„Dacă ar fi un secret, l-aș vinde foarte scump pentru a mă îmbogăți (râde). Este necesar să găsești persoana potrivită, cu care rezonezi pe toate planurile. Trebuie tot timpul să știi să lași de la tine, iar suma lucrurilor rele să fie mult mai mică decât cea a lucrurilor bune. Nu există un secret, este vorba despre încredere, acceptare, susținere și respect”, a spus Roxana Ionescu pentru ego.ro.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu vor să aibă un copil, la trei ani după ce vedeta a pierdut sarcina, în luna a șasea

În 2019, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu urmau să devină părinți, dar vedeta a pierdut sarcina. Au urmat momente dificile pentru cei doi, dar afaceristul i-a oferit tot sprijinul soției sale, iar acum sunt pregătiți să aibă un copil. Fosta asistenta tv a declarat că anul acesta își dorește un copil și deja lucrează la asta.

„Noi ne dorim acum un copilaș și lucrăm la acest lucru, însă fără stres sau nebunia care are legătură cu a verifica calendarul. Sperăm ca anul acesta.”, a mai spus Roxana pentru aceeasi sursa.

Roxana Ionescu: „O să îmi iubesc copilul enorm”

Roxana Ionescu vrea să devină mamă cât mai repede. Vedeta este de părere că va fi o mamă bună pentru copilul ei și vrea să urmeze exemplul părinților ei. Soția lui Tinu Vidaicu este nerăbdătoare să își strângă în brațele copilul, motiv pentru care se grăbește să rămână însărcinată.

„Mă văd o mămică modernă, o să îmi iubesc copilul enorm. O să fiu o mămică la fel de bună ca mama mea, îmi doresc să îmi cresc copilul așa cum m-au crescut părinții mei. De asemenea, tatăl o să fie la fel de implicat și o să îi ofere tot ce este mai bun copilului prin susținerea pe care mi-o acordă și mie și pe care a primit-o și el de la părinții săi. Eu zic că o să fim părinți buni pentru că ne dorim foarte mult un bebe„, a mai declarat Roxana Ionescu.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter