Salariul imens pe care Roxana Ionescu îl câștiga la Ciao, Darwin

Publicat pe

Roxana Ionescu se confruntă, în ultima perioadă cu problemele financiare, la fel ca multe alte vedete de la noi, generate de pandemia de coronavirus. Dar, Mama Natură, așa cum este cunoscută vedeta, nu a avut întotdeauna astfel de dificultăți. Iată ce salariu avea Roxana Ionescu, pe vremea că era asistenta lui Dan Negru, la emisiunea Ciao, Darwin!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu 18 ani, Roxana Ionescu avea un salariu de invidiat, chiar și pentru acele vremuri, când vedetele câștigau foarte bine. Se pare că suma era atunci echivalentul unei case în București.

'Roxana își putea lua rapid un apartament cu două camere, din salariul primit!', ne-au spus surse din Antena 1, pentru Impact.ro Marea ei rivala a fost Nicoleta Luciu, care, la debut, era plătită lunar cu aproximativ 500 de dolari. Având în vedere criză fianciară provocată de coronavirus, în prezent, nicio televiziune nu își mai permite să angajeze asistente TV.

Ce salariu avea Roxana Ionescu la debut

Concret, în 2003 atunci când a debutat în televiziune, Roxana Ionescu avea cel mai mare salariu din showbiz, la capitolul asistente. „Mama Natură era, în 2003, vedeta cu cel mai mare salariu, de 1.000 de dolari, își putea cumpăra rapid un apartament cu două camere, de 15.000 de dolari. Dar, trebuie menționat că, la acea vreme, ea era un mega brand de televiziune, iar emisiunea era un mega format.

'Ciao, Darwin!' nu cobora sub 60%, ca audiență, astfel că banii veniți din publicitate erau mană cerească pentru postul tv. Lumea nu avea Internet, pe atunci nu se prea ieșea la restaurant, iar ca să te duci în Italia trebuia să ai viză, deci nu prea ieșea nimeni din țară. N-aveai ce face decât să stai și să te uiți la televizor', au mai declarat aceleași surse, vorbind despre salariul Roxanei Ionescu

Citește și: Imagini exclusive de la nunta cuplului Roxana Ionescu – Tinu Vidaicu.De ce nu au făcut cununia religioasă și petrecerea în aceeași zi

Citește și: Roxana Ionescu, despre sarcină la scurt timp de la nuntă:'Așteptăm foarte tare momentul!'

Citește și: Magda Pălimariu s-a căsătorit în secret

Citește și: Totul despre nunta Alinei Vidican

A câștigat un castig la care au participat peste 1000 de fete

Dar, salariul Roxanei Ionescu, are, se pare, și o justificare. La castingul pentru 'Ciao, Darwin!', Roxana le-a eclipsat pe rivale cu bustul imens și natural 100%.

„La castingul pentru 'Ciao, Darwin!', în 2003, țin minte că au venit 1.200 de fete. L-am făcut la Romexpo. Poliția a oprit castingul pentru că se blocase circulația în zonă. Dar Roxana n-a fost aleasă neapărat pentru sânii ei mari, ci pentru că era isteață și frumușică', povestea de curând Dan Negru.

Roxana este pregătită să devină mamă

În luna aprilie, Roxana Ionescu declara că este pregătită să devină mamă, la doi ani de la tragedia din 2019, când a pierdut o sarcină de șase luni. vedete își dorește doi moștenitori și spune că acest lucru este singurul care îi lipsește din viață pentru a se simți împlinită.

„Îmi doresc să umplem această casă cu bucurie și să fim mai mulți. Asta îmi doresc. Ăsta ar fi singurul lucru pe care nu îl avem în acest moment. Doi copii vrem noi, nu contează ce vor fi, să fie sănătoși și atât.’, a declarat Roxana Ionescu în cadrul emisiunii „Teo Show’.

Totodată, vedeta a vorbit și despre drama prin care a trecut: „Problema cu bebe… A fost o pierdere imensă. A trecut, a fost urât, a fost greu, dar momentele grele în viață te întăresc, îți întăresc relația, încrederea în cel de lângă tine. În acele momente vezi că ești lângă un om puternic, lângă un om pe care te poți baza.

Eu asta am simțit în momentele alea. În fiecare secundă și în fiecare minut el a fost acolo și nu m-a lăsat deloc să pic. Nu îmi imaginam că e atât de puternic cum a fost în acele momente (n.r. – Tinu Vidaicu). Mi se pare că tot ce ni se întâmplă în viață se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător.’, a mai spus Roxana Ionescu.

„Mama natură' s-a căsătorit în luna iulie

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit și au împărtășit imagini de la eveniment cu fanii. Totul s-a petrecut în mare secret, în urmă cu câteva luni cei doi prezcizând că nu știu când vor putea ajunge în fața altarului, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Roxana Ionescu a optat pentru o rochie albă de mireasă, spectaculoasă, care i-a pus silueta în valoare. La rândul lui, Tinu Vidaicu a fost extrem de elegant, alegând un costum de culoare bej și o cămașă albă. Cei doi miri au afișat un zâmbet larg în ziua nunții, fiind mai îndrăgostiți ca niciodată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter