Sandra N., primele declarații după ce tatăl ei a fost arestat: „Este încarcercat. Se fac multe nedreptăți”

Publicat pe

Sandra N. a făcut primele declarații după ce tatăl ei a fost arestat. Părintele cântăreței a primit cinci de închisoare cu executare. În prezent, bărbatul este încarcerat. Artista a explicat că ruda ei a avut, în total, două procese cu suspendare care au ajuns la executare. Deși a susținut că se fac multe nedreptăți, a spus că nu vrea să facă afirmații dacă a fost vinovat sau nu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Sandra N. a făcut primele declarații după ce tatăl ei a fost arestat. Conform spuselor cântăreței, părintele ei, Ion Năftănăilă, a avut două procese cu suspendare care au ajuns la executare. Prezentă într-un platou de televiziune, cântăreața a susținut că se fac multe nedreptăți.

Sandra N., primele declarații după ce tatăl ei a fost arestat: „Este încarcercat. Se fac multe nedreptăți'Sandra N., primele declarații după ce tatăl ei a fost arestat: „Este încarcercat. Se fac multe nedreptăți'

Familia artistei Sandra N. trece prin momente delicate, după ce tatăl cântăreței a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Invitată la Antena Stars, blondina a susținut că părintele ei ar fi avut parte de un mare ghinion și că s-ar face multe nedreptăți.

Citește și: Ce spune Sandra N. după ce tatăl ei a fost condamnat la închisoare:„Este un om extraordinar de credincios'

Citește și: Cabral, declarație de dragoste pentru soția lui, după 11 ani de căsnicie:”Vreau tot cu tine!”

Citește și: Irina Columbeanu a fost premiată pentru performanțele sale de la liceul din Malibu:„Speră să devină avocat, neurochirurg sau scriitor'

Citește și: Minora de 14 ani, însărcinată după ce a fost violată de cinci soldați ruși, va păstra bebelușul:„Medicii au avertizat că, dacă face avort, probabil că nu va mai putea avea copii'

Sandra N., primele declarații după ce tatăl ei a fost arestat

De asemenea, Sandra N. a declarat că, în acest caz, au acum contestații la Înalta Curte, iar căile de atac sunt deja în plină desfășurare. Părintele cântăreței, pe numele lui Ion Năftănăilă, a fost condamnat la închisoare în urmă cu doar câteva luni.

„Au fost două procese cu suspendare care, din păcate, s-au contopit și s-au transformat în executare. Un ghinion maxim, pot spune că se fac multe nedreptăți din acest punct de vedere. Noi avem acum contestații la Înalta Curte și deja sunt în desfășurare căile de atac', a declarat artista, în cadrul emisiunii de pe postul tv.

„Tata este acum încercerat'

Așadar, în prezent, Ion Năftănăilă, tatăl Sandrei N., se află încarcerat. După ce bărbatul a primit cinci ani de închsoare cu executare, cântăreața susține că ei vor să pună la dispoziție probele lor, „pentru a încerca să-și facă dreptate'. Vedeta nu a dorit să facă afirmații dacă părintele ei a fost vinovat sau nu, pentru că, spune ea, sunt în desfășurare anumite căi.

„Tata este acum încarcerat și are cinci ani de zile, momentan, pentru că s-au contopit două pedepse și acesta a fost faptul pentru care încercăm să ne facem dreptate, să punem la dispoziție probele noastre. Nu vreau să fac afirmații dacă a fost vinovat sau nu pentru că sunt în desfășurare anumite căi', a continuat ea.

Iar asta nu e tot! Sandra N. a precizat și că sunt în țară căile de atac, însă e posibil să meargă și peste hotare. Cântăreața a subliniat că nu vrea să discute public despre lucruri privitoare la arestarea tatălui ei, fără ca părintele său să-și dea acordul.

Ce decizie a luat artista, în plan profesional

În aceeași emisiune, Sandra N. a vrbit și despre activitatea ei. Cântăreața a declarat că a încercat să se concentreze mai mult pe social media, dar asta nu înseamnă că nu a fost activă pe plan muzical. Conform spuselor ei, a cântat, a compus și a desfășurat proiecte în continuare.

„Nu am fost neapărat retrasă pentru că muzical am muncit în continuare, am compus, am făcut proiecte la fel ca și până acum. M-am axat mai mult pe publicul meu din social media și am încercat să cresc acolo', a explicat blondina.

Ce spunea Sandra N. după ce a aflat de condamnarea tatălui ei

La scurt timp după ce a aflat că tatăl ei a fost condamnat la închisoare cu executare, Sandra N. făcea declarații în spațiul public. Vedeta susținea atunci că părintele ei e un om credincios și că e sigură că Dumnezeu îl va ajuta.

„Pentru el este important să-și mențină legătura cu oamenii dragi. Psihic și moral, pentru el e cel mai important să nu fi rupt de noi.

(…) A primit multe mesaje de încurajare. Tata este un om extraordinar de credincios, iar Dumnezeu îl va ajuta și îl va proteja. Tata este un om care a făcut foarte mult bine, chiar și acum se interesează să facă bine altora, este cu gândul tot la alții.’, spunea cântăreața atunci, pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter