Saveta Bogdan, sfaturi pentru Anamaria Prodan să facă după bătaia cu Reghe: "Nu se poate dragoste cu forța"

Publicat pe

Saveta Bogdan are câteva sfaturi pentru Anamaria Prodan, după bătaia cu Reghe pentru că și ea a trecut printr-o căsnicie cu violență. Totuși, Saveta Bogdan punctează și câteva diferențe între ceea ce i s-a întâmplat ei și situația în care se află Anamaria Prodan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cântăreața de muzică populară spune că privește cu tristețe ceea ce s-a întâmplat între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după ce s-au bătut pe stradă, și cel mai rău îi pare de copiii care se află la mijloc. Saveta Bogdan i-a dat câteva sfaturi impresarei, povestind cum și-a încheiat ea socotelile cu cel de-al doilea soț după ce a bătut-o.

Saveta Bogdan, sfaturi pentru Anamaria Prodan să facă după bătaia cu Reghe: "Nu se poate dragoste cu forța"Saveta Bogdan, sfaturi pentru Anamaria Prodan să facă după bătaia cu Reghe: "Nu se poate dragoste cu forța"

Ce sfaturi îi dă Saveta Bogdan Anamariei Prodan după bătaia cu Reghe

„Și eu am trecut prin așa ceva, am fost bătută de al doilea soț. Dar eu când a dat în mine am mers și am băgat divorț. Eu – la stânga, tu – la dreapta. În cazul meu, nu am vrut să afle gura lumii, gura satului cum s-ar zice', și-a amintit Saveta Bogdan.

Interpreta de muzică folclorică a mai spus că, atunci când a aflat că bărbatul o înșelase cu alta, a acceptat că dragoste cu sila nu se poate.

„Eu am divorțat frumos. După ceva timp a venit la fată să o vadă. Ne-am comportat ca niște necunoscuți. Eu i-am zis: ‘du-te cu alta dacă te-ai îndrăgostit, că mă îndrăgostesc și eu. Da nu am voie? Fiecare și-a văzut de treburile lui după aceea. Nu se poate dragoste cu forța', a mărturisit Saveta Bogdan, pentru FANATIK.

Citește și: Adelina Pestrițu, prima reacție după arestarea nașului ei pentru trafic de droguri:„Drumurile noastre și relația noastră circumstanțială s-a încheiat destul de repede’

Citește și:Vlăduța Lupău și soțul ei, în lacrimi la botezul lui Iair:'Am plâns un pic, Adi a plâns mai mult'

Saveta Bogdan o roagă pe Anamaria Prodan să se liniștească de dragul copiilor

Saveta Bogdan are un sfat important pentru femeia de afaceri bătută în stradă de Laurențiu Reghecampf.

„Eu i-aș zice să se liniștească, să înțeleagă că dragostea cu forța nu se poate, să își vadă de lucrurile ei, că nu se poate altfel. Toată lumea are probleme, dar nu sunt de acord cu bătăi în stradă, cu tot ce se petrece. Nu e frumos pentru copii… E păcat de copii.

Vă dați seama, copiii mai merg la școală, se spun tot felul. E păcat că sunt în situația asta, dar cred că Ana va trece și peste cumpăna asta. Peste un an o să și uite că s-a întâmplat ce s-a întâmplat', a completat Saveta Bogdan.

Reghe a plecat din țară după botez

Laurențiu Reghecampf și partenera sa, Corina Caciuc, au plecat din țară împreună cu băiețelul lor, Liam, după botezul de duminică.

Acesta activează la o echipă din Azerbaijan, Neftchi Baku. Reprezentanții clubului cu care a semnat Reghe au transmis și un comunicat legat de întregul scandal în care a fost implicat fostul partener al Prodancăi.

„Cunoaștem incidentul. Antrenorul a plecat în România din motive familiale și a primit permisiunea clubului. Ne-a spus că va reveni în Baku pe 25 septembrie.

După incidentul apărut, clubul l-a contactat. Laurențiu Reghecampf ne-a spus că ceea ce s-a întâmplat a fost o chestiune personală, nu ceea ce a apărut în presă. Antrenorul este așteptat să revină la Baku mâine (n.r – pe 26 septembrie)', a transmis clubul sportiv.

Între timp, Anamaria Prodan are prima victorie în procesul cu Laurențiu Reghecampf. Antrenorului i s-a pus sechestru pe bunuri, după ce Judecătoria Buftea a respins cererea de suspendare a decizie pentru pensia alimentară

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter