Schimbare majoră la Survivor. Ce au voie să facă fetele: "Este o bucurie enormă"

Publicat pe

Schimbare majoră la Survivor România 2022. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii a făcut anunțul după doar două luni de competiție. În această săptămână începe unificarea la Survivor România. Concurenții sunt extrem de fericiți de schimbarea majoră. Ce au voie să facă fetele?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Daniel Pavel a făcut marele anunț pentru concurenții de la Survivor România 2022. În această săptămână urmează marea unificare a celor echipe. Așadar, Faimoșii și Războinicii vor sta la aceeași masă și vor da o petrecere împreună. Chiar și așa, meciurile între ei vor continua, doar că vor locui pe aceeași insulă.

Schimbare majoră la Survivor. Ce au voie să facă fetele: "Este o bucurie enormă"Schimbare majoră la Survivor. Ce au voie să facă fetele: "Este o bucurie enormă"

Moderatorul TV a făcut un anunț neașteptat la Survivor România 2022. Concurenții au țipat de fericire, iar finalul anunțului lui Daniel Pavel i-a adus în pragul de a plânge de bucurie. Faimoșii au câștigat duminică, 27 martie, Jocul pentru Recompensa, și anume, o cină și o petrecere în Punta Canta.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, atacat de fiul său, și după eliminarea de la Survivor:”Nu vreau să mai aud de el în viața mea”

Citește și: Cum arăta Elena Chiriac de la Survivor în adolescență.A fost agresată fizic, în liceu

Citește și: Ramona Păuleanu îşi botează fiul, după ce a stat luni bune în spital din cauza unei infecţii intraspitalicești: „Va fi…'

Citește și: De ce s-au certat, de fapt, Cătălin Măruță și Alex Velea:„Eram prieteni, dar totul s-a terminat din cauza…'

Schimbare majoră la Survivor România 2022

După ce Faimoșii au câștigat jocul pentru Recompensă, cele două tabere au aflat că săptămâna aceasta va avea loc unificarea echipelor. Faimoșii și Războinicii vor sta pe aceeași insulă, iar luni vor mânca la aceeași masă și vor da o petrecere împreună. Meciurile vor continua, dar vor locui pe aceeași insulă. Din cauza faptului că Faimoșii sunt dinn ce în ce mai puțini, s-a decis unificarea echipelor. Mai sunt 6 vedete care luptă împotriva a 10 Războinici. Cei din echipa albastră s-au salvat de la eliminare de cele mai mult ori până acum.

„A sosit momentul să dezvălui de ce ne-am adunat în această seară aici, în acest Consiliu, voi dezvălui imediat ce Consiliu este. În această seară, în ceea ce privește Exilul, nu va fi NIMENI trimis în Exil. De asemenea, facem zoom-out, în această săptămână nu vom avea ELIMINARE! Începe săptămâna de unificare la Survivor România! Veți reveni la obiceiurile normale din civilizație.

Aș mai avea ceva de spus. Ziua unificării începe cu toată pregătirea asta și se încheie epic. Se încheie cu o petrecere în cinstea unificării!', este anunțul făcut de Daniel Pavel.

Ce au voie să facă fetele de la Survivor România

Fetele au fost cele mai fericite. Pe lângă faptul că se vor putea bucura de o masă cum se cuvine și de o atmosferă de petrecere, fetele vor avea voie să se machieze și să se pregătească pentru petrecerea de seară. „Noi, aici în junglă, vom avea grijă ca totul să revină la normal. Veți fi aranjați, fetele machiate. Asta urmează în prima zi a unificării. Mai lipsește ceva, nu? Veți mânca stând la aceeași masă„, le-a spus Daniel Pavel, moderatorul emisiunii.

Acestea au fost extrem de bucuroase să audă de aceste schimbări. „Este o bucurie enormă. N-aș fi crezut niciodată că o să ajung atât de departe și faptul că se întâmplă… Când o să vadă iubitul meu asta, o să plângă de fericire. Și suntem 10 oameni care intrăm în unificarea asta. Abia aștept să îi cunosc pe Faimoși și să văd cum e să trăiesc cu ei. E o bucurie foarte mare', a spus Războinica Ștefania Ștefan.

Concurenții de la Survivor România 2022 au izbucnit în lacrimi de fericire

Daniel Pavel nici nu a apucat să ajungă la final cu anunțul, că bucuria și fericirea deja i-au cuprins pe concurenți. Aceștia s-au îmbrățișat, iar unii au început chiar să plângă. Concurenții locuiesc pe Insula Dominicană de mai bine de două luni, trăind în condiții grele. Lipsa hranei și stresul și-au spus cuvântul, iar majoritatea dintre concurenți au slăbit enorm .

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter