Laura Cosoi a pozat nud, cu burtica la vedere, gravidă în luna a șaptea: "Înfloresc"

Publicat pe

Laura Cosoi este o femeie împlinită. Vedeta va aduce pe lume cel de-al treilea copil în luna iunie, fiind în luna a șaptea de sarcină. Actrița mai are două fetițe, Rita și Vera. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, alături de care trăiește o poveste de dragoste frumoasă. Recent, blondina și-a surprins fanii cu o poză în care își etalează burtica de gravidă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În vârstă de 40 de ani, Laura Cosoi se poate declara o femei împlinită. Vedeta are o familie minunată și două fetițe absolut superbe. Peste două luni, blondina va deveni mămică pentru a treia oară. Laura va aduce pe lume o fetiță.

Laura Cosoi a pozat nud, cu burtica la vedere, gravidă în luna a șaptea: "Înfloresc"Laura Cosoi a pozat nud, cu burtica la vedere, gravidă în luna a șaptea: "Înfloresc"

Laura Cosoi și-a dorit din totdeauna o familie numeroasă, iar alături de Cosmin trăiește o poveste de dragoste frumoasă. Vedeta este foarte bucuroasă că va mai avea o fetiță, iar Rita și Vera sunt încântate și entuziasmate că vor mai avea o surioară.

Citește și: Cum a scăpat Laura Cosoi de greața din timpul sarcinii:”Nu am luat niciun medicament”

Citește și: Cum a fost cucerită Laura Cosoi de soțul ei, Cosmin Curticăpean:„Stătea pe la ușa mea'

Citește și: Volodimir Zelenski, anunț despre acordul de pace cu Rusia:„Avem o nouă rundă de negocieri. Cerem obligatoriu…'

Citește și: Will Smith și Jada Pinkett Smith, poveste de iubire controversată.Amândoi au avut relații extraconjugale recunoscute public

Laura Cosoi a pozat nud, cu burtica la vedere, gravidă în luna a șaptea

Laura Cosoi, în vârstă de 40 de ani, este însărcinată pentru a treia oară. Vedeta va aduce pe lume o fetiță, peste două luni. Recent, actrița și-a surprins fanii din mediul online cu o imagine în care și-a etalat burtica de gravidă. Laura Cosoi are în mână o floare pură, o cală, iar în dreptul imaginii a postat un mesaj care îi descrie starea de spirit: «Înfloresc». Cei peste 700.000 de fani pe care îi vedetă, pe Instagram, au fost încântați de imaginea postată și i-au făcut urări de bine.

10 ani de relație și 7 de căsătorie, două fetițe acasă și una pe drum…Toate lucrurile astea sunt pentru noi un miracol și un vis împlinit. Suntem foarte recunoscători că la 40 de ani eu și Cosmin la aproape 46, așteptăm ca la var[ să vină în familia noastră cel de-al treilea copil.De la început ne-am dorit o familie mare, cu copii mulți, și lucrul asta se întâmplă deja. Rita și Vera sunt foarte fericite că vor avea o surioară, pe care și noi așteptăm cu mult entuziasm să o cunoaștem„, povestește Laura Cosoi.

Laura Cosoi își dorește să nască natural

Laura Cosoi este extrem de activă, chiar dacă este însărcinată. Anul și l-a început în Thailanda, într-o vacanță de o lună, alături de soțul Cosmin Curticăpean și de fiicele sale, Rita și Vera. Laura și-a reluat turneul național cu piesa de teatru „Barza domnului ministru”, în regia lui Lucian Iancu. „Cele 40 de săptămâni se împlinesc fix în aceeași zi când s-au împlinit și la sarcina cu Rita, în iunie. Dar, bineînțeles, nașterea naturală nu o poți controla. Rita a venit pe lume bine și sănătoasă la termen. Să vedem cum va fi de dată asta. Evident că aș vrea să nasc tot natural și preferabil nu pe 11 iunie, de ziua Ritei! Asta nu știu cum o s-o fac. O să-ncerc să »mă abțin»', a mai povestit Laura pe blogul său.

Sursa foto; Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter