Cum a fost cucerită Laura Cosoi de soțul ei, Cosmin Curticăpean: „Stătea pe la ușa mea”

Publicat pe

Cum a cucerit-o Cosmin Curticăpean pe Laura Cosoi. Laura Cosoi este o femeie cu adevărat împlinită atât din punct de vedere profesional, cât și sentimental. Aceasta are o căsnicie de lungă durată cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean, alături de care a construit o familie superbă. Cei doi au împreună două fiice, iar în prezent, actrița este însărcinată cu cea de a treia. Iată cum a reușit bărbatul să o cucerească pe blondină!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean se cunosc din anul 2003, însă abia în 2012 au devenit un cuplu. Bărbatul a făcut multe gesturi pentru a-i intra pe sub piele frumoasei blondine, dar totul a meritat! În prezent, ei au o familie superbă și așteaptă venirea pe lume a celei de a treia fetițe.

Cum a fost cucerită Laura Cosoi de soțul ei, Cosmin Curticăpean: „Stătea pe la ușa mea'Cum a fost cucerită Laura Cosoi de soțul ei, Cosmin Curticăpean: „Stătea pe la ușa mea'

Aceasta a vorbit recent despre gesturile pe care soțul său le-a făcut la începutul relației. Se pare că bărbatul a avut mult de muncă până să ajungă iubit de frumoasa actriță.

Citește și: Ce reacție a avut Gina Pistol, după ce a aflat că Laura Cosoi este însărcinată a treia oară.Gestul i-a uimit pe fani!

Citește și: Cum a reacționat Laura Cosoi, după ce a văzut o fotografie cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley.Gestul i-a uimit pe fani!

Citește și: Emil Rengle de la Survivor, scandal cu Andreea Tonciu și Otilia Bilionera:„Zici că sunt vrăjitoare’

Citește și: Marina Almășan, dezvăluire tulburătoare despre Victor Socaciu:„Despărțirea de el m-a dărâmat’

Cum a fost cucerită Laura Cosoi de soțul ei, Cosmin Curticăpean

Cum a cucerit-o Cosmin Curticăpean pe Laura Cosoi. La începutul relației cu actualul ei soț, Cosmin Curticăpean mergea acasă la blondină deghizat. Acesta ori se îmbrăca în curier, ori în livrator pentru a nu atrage atenția presei.

La începutul relației noastre, când presa nu știa și stătea pe la ușa mea încercând să afle care este bărbatul misterios, el, ca să intre în casă, găsea tot felul de tertipuri. Se deghiza în tot felul de personaje. Omul care livra pizza, spre exemplu, căra cutiile acelea și aducea flori și prăjituri. Altă dată, căra alte cutii, cu tot felul de chestii, ca să nu atragă atenția. Mi se părea absolut savuros cum trecea pe la nasul paparazzilor și ei nu-și puteau imagina că el ar fi', a povestit Laura, potrivit unica.ro.

E însărcinată pentru a treia oară

Laura Cosoi urmează să devină mamă pentru a treia oară. Ea și soțul ei au împreună două fetițe, Vera și Rita. Aceștia au vrut mult timp copii și se simt extrem de norocoși că Dumnezeu le-a îndeplinit dorințele!

„Ne-am dorit copii. Surpriza este că s-a și întâmplat și mi se pare că suntem cu adevărat binecuvântați de Dumnezeu. Avea un zâmbet continuu Cosmin când a aflat. A fost emoționat cu adevărat. Simțim că suntem cu adevărat norocoși că ni se întâmplă, mai ales că amândoi ne dorim în aceeași măsură', a spus ea.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter