Schimbări neașteptate în noile ediții Splash! Vedete la apă. Doi concurenți vor reveni în concurs: „Merită a doua șansă”

Publicat pe

Schimbări neașteptate în noile ediții Splash! Vedete la apă. Începând cu edițiile următoare, vor exista doar două zile de calificări în finala săptămânii. Vestea bună este că juraţii vor avea la dispoziţie wild carduri, cu ajutorul cărora vor putea readuce în concurs concurenţi din ediţii anterioare ale emisiunii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Schimbări neașteptate în noile ediții Splash! Vedete la apă. Surprizele se ţin lanţ în cele mai noi ediţii ale show-ului „Splash! Vedete la apă', difuzate vineri de la 20:30 şi sâmbătă şi duminică de la 20:00, la Antena 1.

Schimbări neașteptate în noile ediții Splash! Vedete la apă. Doi concurenți vor reveni în concurs: „Merită a doua șansă'Schimbări neașteptate în noile ediții Splash! Vedete la apă. Doi concurenți vor reveni în concurs: „Merită a doua șansă'

Diana Sar, Otniela, Alina Petre, Jorge, Dima Melnic și Tiberiu Balica sunt curajoşii pe care telespectatorii îi vor putea urmări vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și: Naomi Hedman se înțelege bine cu socrii. Cum au susținut-o părinții lui Florin Ristei, la Splash! Vedete la apă:„Suntem foarte…'

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Victor Slav la Splash! Vedete la apă:”Așa e de la o vârstă…”

Citește și: Selly s-a alăturat Armatei României:„Avem colegi noi!'. Imagini cu vloggerul îmbrăcat în uniformă militară

Citește și: Pique și noua iubită au mers împreună la o nuntă.S-au afișat ca un cuplu, după despărțirea de Shakira

Schimbări neașteptate în noile ediții Splash! Vedete la apă

Ce schimbări sunt la Splsh! Vedete la apă. Dintre ei, doar doi se vor califica în finala săptămânii, difuzată duminică, de la 20:00, la Antena 1, iar din gala de sâmbătă vor fi aleși alți doi finaliști de jurații „Splash! Vedete la apă.

„Celor patru finaliști li se vor alătura doi concurenți pe care juriul, atenție, voi îi veți alege… din concurenții care au fost deja la Splash!, le-a spus Răzvan Fodor juraţilor Splash! Vedete la apă, iar Monica Bîrlădeanu a completat: „Care au impresionat, care merită a doua șansă și care merită văzuți din nou!.

Doi concurenți vor reveni în concurs

Clara Gherase și Cosmin Natanticu sunt primii jurați care își vor folosi wild cardurile în cadrul acestui sezon. „Am un concurent care a demonstrat că a fost curajos sau curajoasă, veți vedea. Nu prea i-a reușit săritura atât de bine și am vrut să îi mai dau o șansă, pentru că merită! Veți vedea că merită din plin!, a declarat Clara Gherase.

Pe de altă parte, Cosmin Natanticu are mai multe opțiuni – „Eu am vreo patru, dar trebuie să mă opresc la unul, a precizat juratul.

Ce vedete vor primi o nouă șansă ca să lupte pentru câștigarea premiului de 10.000 de lei, dar și cine sunt finaliștii din cele două zile de calificări, telespectatorii pot afla urmărind galele din această săptămână ale emisiunii „Splash! Vedete la apă.

Sursă foto: arhivă, Antena 1

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter