Sean Penn și Leila George au divorțat: „Am fost un tip foarte neglijent”

Publicat pe

Sean Penn și Leila George au divorțat. Sean Penn și Leila George au început relația în anul 2016, iar în vara lui 2020 și-au spus unul altuia marele „DA'. La aproape doi ani de la jurăminte, ei au ales să pună punct poveștii de iubire și să meargă pe drumuri separate. Se pare că acrtița este cea care a cerut divorțul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Sean Penn și Leila George au divorțat. În urmă cu 6 ani, Sean Penn și Leila George au început o frumoasă poveste de dragoste. Câștigătorul premiului Oscar, în vârsă de 61 de ani, a cerut-o în căsătorie pe frumoasa actriță, iar în vara lui 2020 au făcut nunta. Deși păreau extrem de fericiți, cei doi au ajuns în punctul divorțului.

Sean Penn și Leila George au divorțat: „Am fost un tip foarte neglijent'Sean Penn și Leila George au divorțat: „Am fost un tip foarte neglijent'

Vinerea trecută s-a finalizat procesul de divorț, iar fiecare dintre ei a mers pe propriul său drum. Iată ce a declarat Sean Penn!

Citește și: Ce va face Ana Maria Ion cu banii câștigați la Dancing on Ice:„Îmi voi îndeplini visul'

Citește și: Teodora Becali este însărcinată a doua oară:”Se naște peste 4-5 luni…”

Citește și: Prima imagine cu fiica lui Cristiano Ronaldo, după ce fratele ei geamăn a murit la naștere:„Acum este momentul să…

Citește și: Cătălin Botezatu, prima reacție după ce a fost acuzat că și-a făcut operații estetice:„Niciodată să nu spui niciodată 

Sean Penn și Leila George au divorțat

Sean Penn și Leila George au divorțat. Sean Penn și Leila George au ales să meargă pe drumuri separate, deși păreau extrem de fericiți împreună. Celebrul actor a declarat că este în continuare îndrăgostit de fosta sa parteneră de viață, însă căsnicia a fost stricată. Acesta a recunoscut că a fost foarte neglijent în timpul relației.

„Există o femeie de care sunt îndrăgostit, Leila George, pe care o văd acum doar zi de zi, pentru că am stricat căsnicia. Teoretic am fost căsătoriți 1 an, însă eram împreună de 5 ani. Am fost un tip foarte neglijent', a declarat el pentru Hollywood Authentic.

Actorul este la al treilea divorț

Sean Penn a fost căsătorit pentru prima dată în anul 1985 cu celebra Madonna. Mariajul lor nu a durat decât patru ani, iar în 1989 au decis să divorțeze.

În anul 1996, Sean Penn se căsătorea pentru a doua oară, de această dată cu frumoasa actriță Robin Wright. Căsnicia lor nu a durat până în anul 2016, atunci când câștigătorul premiului Oscar s-a îndrăgostit de Leila George.

Sursă foto: Profimedia, Hepta, Libertatea

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter