Ce au făcut în baie Sebastian și ispita Oana de la Insula Iubirii. Cristina, prima reacție: "Văzusem și..."

Publicat pe .

Cristina și Sebastian au participat împreună la Insula Iubirii, însă au plecat separat din emisiune. Recent întoarsă în țară, tânara a transmis un mesaj despre experiența din Thailanda, dar a spus și ce s-a întâmplat, de fapt, între fostul ei partener și ispita Oana.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina și Sebastian au pășit împreună la Insula Iubirii și păreau că au o relație extrem de bine sudată. Însă, pe parcurs, lucrurile s-au schimbat 180 de grade și amândoi au căzut în ispită. Astfel, au decis să plece separat de pe insulă.

cristina-insula-iubiriicristina-insula-iubirii

Totodată, în urmă unei secțiuni de întrebări și răspunsuri, Cristina de la Insula Iubirii a spus ce s-a întâmplat între fostul ei partener și Oana, dar și cum rămâne cu relația dintre ei, după terminarea competiției.

Citește și: Cristina de la Insula iubirii, în pat cu ispita Denis:„Nu regret absolut nimic

Citește și: Katy și Ionuț de la Insula Iubirii s-au despărțit, după ce au părăsit emisiunea: „Nu mai voiam să revin…'

Citește și: Ce dietă ține Sonia Argint la 39 de ani. Își face toate poftele: „Porții mici, mâncate foarte încet…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce a făcut Andreea Răducan cu banii câștigați din gimnastică: Cred că merit asta’ / VIDEO EXCLUSIV

Ce au făcut în baie Sebastian și ispita Oana de la Insula Iubirii

La puțin timp după terminarea competiției, Cristina a ținut să transmită un mesaj despre experiența trăită la Insula Iubirii „Insula iubirii – O experiență încărcată de emoții, trăiri, sentimente, oameni deosebiți și multe lecții de viață ce ne-au șlefuit într-un mod benefic spre evoluția noastră. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit și experimentat în această emisiune, deși nu a fost ușor, însă a meritat tot efortul. Mulțumesc @insulaiubirii_oficial 🙏❤️', a scris fosta parteneră a lui Sebastian la descrierea unei imagini cu ea din Thailanda.

Sebastian i-a lăsat și el un comentariu la postarea respectivă și a ținut să-i mulțumească pentru ceea ce a fost între ei.

„Felicitări! Îți mulțumesc pentru evoluția în care am reușit să fiu purtat alături de tine! Poate că până la urmă am reușit să fim un exemplu pentru telespectatori, chiar dacă într-un context pe care nu l-am putut anticipa.', a scris tânărul.

Totodată, în secțiunea de întrebări și răspunsuri, Cristina a mai fost întrebată și dacă știe ce au făcut, de fapt, Sebastian și ispita Oana în baie. Tânara nu a stat prea mult pe gânduri și a oferit un răspuns direct.

„Doamne, primisem foarte multe întrebări de acest gen. Văzusem și la Sebi pe Story că nu își dorește să divulge acest mic secret, așa că îi voi respecta decizia', a spus ea pe Instagram.

Cristina și Sebastian au rămas în relații bune

Chiar dacă au decis să meargă pe drumuri diferite, Cristina și Sebastian au rămas în relații bune, după terminarea competiției.

‘A fost dificil să mă adaptez din nou realității de aici. Dar mi-a reușit, sunt bine acum. Nu am vorbit cu Cristina o perioadă de două luni. M-am bucurat să descopăr același om pe care îl cunoșteam, m-am bucurat să văd că suntem lipsiți de ego și în continuare am păstrat o legătură frumoasă cu Cristina. Ne susținem reciproc când este nevoie. Nu îmi fac planuri pe nivel emoțional. Dacă apare o femeie în viața mea, OK, dacă nu, iar bine, a spus Sebastian.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton