Cristina de la Insula iubirii, în pat cu ispita Denis: „Nu regret absolut nimic”

Publicat pe

Cristina de la Insula Iubirii s-a despărțit oficial de Sebastian și a decis să facă ce simte. Concurenta a ajuns din nou în pat alături de ispita Denis. De această dată, cei doi și-au dat frîu sentimentelor și s-au bucurat din plin de momentele petrecute împreună. După ce a fost refuzată de ispita Bogdan Ionescu, Cristina și-a petrecut noaptea cu Denis.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cristina și ispita Denis de la Insula iubiiri au fost surprinși în ipostaze foarte apropiate în ultima seară pe care o pot petrece împreună. Sebastian și Cristina au venit împreună la Insula iubirii, dar odată ajunși pe insulă, și-au dat seama de problemele pe care le aveau în cuplu. Ulterior, cei doi au decis să se despartă.

Cristina de la Insula iubirii, în pat cu ispita Denis: „Nu regret absolut nimic'Cristina de la Insula iubirii, în pat cu ispita Denis: „Nu regret absolut nimic'

Cristina a fost refuzată de ispita Bogdan Ionescu, motiv pentru care s-a apropiat de Denis, cel cu care și-a petrecut noaptea. Concurenta a decis să se despartă de Sebastian, fiind decisă să facă ceea ce simte.

Citește și: Cum arată Teodora Marcu de la Insula Iubirii fără machiaj și fără filtre

Citește și: Rey și Eda de la Insula Iubirii au dormit împreună:”Am prins drag unul de celălalt”. Ce s-a întâmplat în toiul nopții

Citește și: David Popovici a devenit campion mondial la natație din istoria României.Tânărul de 17 ani a avut o prestație remarcabilă la Budapesta

Citește și: Alina Sorescu a câștigat iar custodia celor două fetițe pe care le are cu Alexandru Ciucu:”Cea mai sensibilă perioadă din viața mea”

Cristina de la Insula iubirii, în pat cu ispita Denis

Cristina de la Insula Iubirii și-a dat frâu sentimentelor. Concurenta a ajuns din nou în pat alături de ispita Denis, dar de această dată, cei doi au fost mult mai apropiați. La scurt timp după ce s-au sărutat, Cristina și ispita au încins atmosfera, în pat. La început, Cristina și-a arătat interesul pentru Bogdan Ionescu, dar acesta a refuzat-o. Astfel, fosta iubită a lui Sebastian s-a consolat în brațele lui Denis.

M-am și lăsat să simt ce aveam nevoie să simt și e foarte bine că am făcut asta. Nu regret absolut nimic din tot ce am făcut. Sunt împăcată cu toate alegerile, cu toate acțiunile', a afirmat Cristina, după noaptea petrecută alături de Denis.

Ispita Denis, despre noaptea petrecută cu Cristina

Denis a mărturisit că s-a simțit foarte bine în compania Cristinei. Mai mult, ispita de la Insula iubirii a declarat că a simți că tânăra și-a dorit foarte mult să petreacă mult timp cu el. „E o seară pe care o să mi-o amintesc pentru foarte mult timp, pentru că am fost sinceri amândoi. Am fost sinceri și prin gesturi și prin cuvinte. Eu chiar apreciez asta la o femeie, momentul în care simți că ești dorit de o femeie și chiar am simțit în seara aia', a spus Denis.

Cristina și Sebastian s-au despărțit

Cristina și Sebastian s-au despărțit oficial. Concurenta a ținut să explice care a fost motivația pentru care a decis să facă acest lucru. Blondina a mărturisit că i-a oferit libertatea lui Sebastian de ziua lui. Fiecare dintre ei pare să fie atras de câte o ispită, motiv pentru care concurenta a luat o decizie.

Mă bucur că am avut curajul să iau această decizie, e dureros să renunți la persoana iubită, dar nu pot să fiu egoistă și nici nu îmi doresc să ne pierdem timpul. Odată cu încheierea ceremoniei focului, se incheie și relația mea cu Sebastian', spune ea.

Sursa foto: Capturaa video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter