Secretul bine ascuns al Shakirei a ieșit la iveală!

Publicat pe

Shakira este un nume cu greutate în showbizul internațional, însă la începuturile carierei a făcut și niște alegeri pe care acum a ajuns să le regrete. Deși a încercat din răsputeri să facă dispărute toate copiile unei telenovele în care a jucat în primii săi ani de carieră, artista a fost învinsă de… internet.

 

 

La începutul anilor ’90, când arăta total diferit – cu păr negru și sprâncene groase, ceea ce o face, practic, de nerecunoscut – Shakira a jucat într-o telenovelă, El Oasis, ce a fost difuzată între anii 1993 și 1994. Departe de a fi atins faima de astăzi, în telenovelă artista era protagonista unei povești de dragoste cu actorul Pedro Rendón.

 

 

Deși în 2002 Shakira (40) a încercat să cumpere drepturile de autor ale seriei, pentru a se asigura că nu va mai vedea nimeni prestația ei din tinerețe, eforturile sale au fost în zadar, deoarece secretul bine ascuns al Shakirei, videoclipul cu imagini din telenovelă, tot a scăpat în online, devenind viral în scurt timp.

 

 

 

După ce mai multe publicații spaniole au distribuit videoclipul cu secvențe din telenovela în care a jucat Shakira, mediul online a luat foc, imaginile cu diva din tinerețe strângând pe YouTube peste un milion de vizualizări, așadar eforturile de a-și ascunde trecutul au fost inutile. Motivele pentru care Shakira a dorit să-și șteargă trecutul ne depășesc însă, fiindcă artista, chiar dacă foarte diferită, nu arăta rău deloc nici în tinerețe. Nu ne putem pronunța însă asupra calității producției de televiziune. Oare acesta să fie motivul?

 

Oana Pantazi

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter