Simina Loica și Alex Zănoagă, primele declarații după zvonurile despărțirii: "Ne gândim la un frățior"

Publicat pe

Au tot apărut diferite zvonuri în ultima perioadă despre o posibilă despărțirea dintre Simina Loica și Alex Zănoagă. Cei doi îndrăgostiți au decis să facă primele declarații despre ceea ce se întâmplă în viața lor la momentul actual. Nici nu s-ar fi pus problema de o despărțire!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, Simina Loica și Alex Zănoagă nu s-au postat așa de des pe rețelele de socializare. Fanii s-au gândit imediat că ar fi ceva probleme în cuplu și chiar că ar fi ajuns să se despartă. Ei bine, fosta concurentă de la Puterea dragostei a decis să pună capăt zvonurilor.

Simina Loica și Alex Zănoagă, primele declarații după zvonurile despărțirii: "Ne gândim la un frățior"Simina Loica și Alex Zănoagă, primele declarații după zvonurile despărțirii: "Ne gândim la un frățior"

Pe Instagram, Simina a spus ce se întâmplă în ultima perioadă în viața ei, dar a dat detalii și despre relația cu Alex Zănoagă.

Citește și: Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei au stabilit data nunții. Cine vor fi nașii

Citește și: În plină pandemie de coronavirus, Simina de la Puterea Dragostei a născut un băiețel. Nimeni nu a fost lângă ea în spital:'Doctorii au interzis…'

Citește și: Marina Voica s-a certat cu asistenta de pe Salvare înainte să fie internată

Citește și: Cum l-a anunțat Nicole Cherry pe iubitul ei, Florin, că e însărcinată:

Simina Loica și Alex Zănoagă își mai doresc un copil

Simina a decis să vorbească deschis despre relația cu Alex Zănoagă. Deși recunoaște că mai există discuții în contradictoriu, ca în orice cuplu, cei doi nu s-au gândit niciodată la divorț.

În ultima perioadă au fost destul de aglomerați, pentru că au decis să se mute din casa părinților lui Alex. Au închiriat un apartament în Capitală, iar mutarea aceasta l-a ocupat destul de mult timp.

De asemenea, fosta concurentă de la Puterea dragostei a mai adăugat faptul că programul tatălui lui Dominic este încărcat și că din această cauză nu mai petrece așa de mult timp pe Internet.

Evident, ca în orice căsnicie, mai avem și noi momente când suntem în dezacord, momente pe care, prin comunicare, le depășim relativ repede. Pot spune că sunt fericită alături de Alex și Dominic, nici nu se pune problema divorțului. Din contră, ne gândim serios să ne extindem familia, ne gândim la un frățior sau o surioară pentru Dominic. Deși Alex este foarte ocupat cu job-ul, găsește mere resurse pentru a ne arăta cât de importanți suntem noi, familia, pentru el.Într-adevăr, în ultima perioadă, am postat mai puține poze cu Alex, dar aceasta este doar din cauza programului încărcat al soțului mei'a declarat Simina Loica, pentru pagina de Instagram Viperele Vesele.

Simina Loica a născut un băiețel

Simina Loica și Alex Zănoagă de la Puterea dragostei au devenit părinți, la începutul acestuia an. Emoțiile au fost mari pentru cei doi, însă totul a decurs foarte bine.

La momentul respectiv, Alex nu a putut lua parte de la naștere din cauza restricțiilor impuse de autorități. Astfel, Simina a mers singură la spital și a dat naștere unui băiețel superb.

‘Mi-aș fi dorit foarte mult să îl am pe Alex lângă mine. Doctorii au interzis prezența persoanelor străine în clinică din cauza pandemiei de coronavirus. În aceste condiții, el nu va putea să mă vadă, să filmeze momentul, așa cum ne-am dorit! Însă, trebuie să respectăm legea, tot ce a impus guvernul în această perioadă, este foarte important pentru toată. Sper ca totul să fie bine, să stau puțin în clinică și să vin cu Dominic acasă, să fim sănătoși.’, a declarat Simina.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter