Simona Halep: ”Nu mă las eu așa ușor”. Ce a declarat tenismena cu privire la procesul de dopaj în care este implicată

Publicat pe

Simona Halep: 'Nu mă las eu așa ușor'. Ce a declarat tenismena cu privire la procesul de dopaj în care este implicată. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că celebra jucătoare de tenis a fost suspendată temporar. Aceasta a fost prinsă dopată cu roxadustat, o substanță interzisă, astfel că s-au luat imediat măsuri. Încă de când a început procesul de dopaj, a preferat să fie cât mai discretă, însă acum a surprins cu o serie de declarații.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Simona Halep nu are nevoie de vreo descriere. Știe toată lumea cine este, astfel că se bucură de o mare comunitate de fani în mediul online. Nu a fost niciodată foarte activă pe rețelele de socializare, însă nici absentă, astfel că le-a arătat mereu celor ce o urmăresc diferite momente din viața ei, fie ele bune sau mai puțin plăcute.

Simona Halep: 'Nu mă las eu așa ușor'. Ce a declarat tenismena cu privire la procesul de dopaj în care este implicatăSimona Halep: 'Nu mă las eu așa ușor'. Ce a declarat tenismena cu privire la procesul de dopaj în care este implicată

La fel ca numeroase vedete, și Simona Halep a postat un mesaj privind sfârșitul anului 2022 și dorințele de la 2023. Bineînțeles, fanii au fost foarte atenți, mai ales cei care au susținut-o și încă o fac în tot procesul de dopaj. Fără a ezita, Simona Halep a dat de înțeles că anul ce a trecut a fost unul foarte greu pentru ea, însă nu renunță.

Citește și: Simona Halep ar fi fost sabotată neintenționat în scandalul de dopaj:„O altă persoană a recunoscut că…'

Citește și: Simona Halep ar putea scăpa de suspendare. Ce dovezi noi au apărut în dosarul de dopaj:”Una dintre condiții a fost îndeplinită”

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu cu părul natural. S-a fotografiat fără peruci și extensii:'Cam așa stă treaba'

Citește și: A murit Gianluca Vialli, unul dintre fotbaliștii de legendă ai Italiei.De ce s-a stins la doar 58 de ani

Simona Halep: 'Nu mă las eu așa ușor'. Ce a declarat tenismena cu privire la procesul de dopaj în care este implicată

La doar câteva zile de la mesajul prin care Simona Halep și-a încheiat anul 2022, frumoasa tenismenă a mai venit cu o serie de completări. Mai concret, înainte de Noaptea dintre ani, celebra jucaătoare de tenis a scris pe contul personal de Instagram următorul mesaj: „2022, norii tăi au fost grei. 2023, adu-mi Soarele, te rog!'.

A primit numeroase comentarii de susținere de la cei dragi. Totuși, cel al actorului Andi Vasluianu a atras toate privirile. Acesta i-a lăsat următorul mesaj la postare: „Deasupra norilor e soare!', iar de aici Simona Halep a continuat șirul noutăților și informațiilor.

Simona Halep a dat de înețeles că lucrurile se îndreaptă spre bine în procesul de dopaj

Simona Halep a apreciat și reținut comentariul celebrului actor, peste care nu a putut trece cu vederea. Ba mai mult, a însemnat atât de mult pentru ea, încât a folosit expresia și azi. Jucătoarea de tenis a ținut neapărat să le dea de înțeles fanilor că procesul de dopaj este în favoarea ei, însă nu oricum, ci într-un mod cu adevărat subtil.

Am citit toate mesajele voastre și vreau să vă mulțumesc din suflet pentru gândurile frumoase! Sunt în drum spre soarele de deasupra norilor, @andi.vasluianu. Nu mă las eu așa ușor! Vă îmbrățișez pe toți și vă doresc un an plin de zile senine!', a scris sportiva pe Instagram.

Simona Halep ar fi fost sabotată neintenționat în scandalul de dopaj

Ultimele informații privind procesul de dopaj în care este implicată Simona Halep sunt cu adevărat tulburătoare. Conform avocaților Simonei Halep, încadrarea argumentată în cazul ei ar fi „circumstanțe excepționale’, iar aceștia invocă „lipsa vinovăției sau neglijenței Simonei, care a fost sabotată neintenționat’, informează Prosport.ro. De asemenea, se pare că ar fi fost identificată persoana care ar fi sabotat-o fără rele intenții pe campioană.

„O altă persoană a recunoscut că nu știa sau nu bănuia și nu ar fi putut, în mod rezonabil, să știe sau să bănuiască deloc că a manipulat, involuntar, produse contaminate cu 'Evrenzo' (a cărui substanță activă este Roxadustat) ingerate de Simona Halep, în contradicție cu dovezile de mare precauție ale sportivei.’, se arată în demonstrația făcută de avocații români și francezi ai Simonei Halep.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter