Ce s-a întâmplat cu Margareta Clipa și soțul ei, după ce soacra solistei de muzică populară i-a despărțit: "A fost o iubire neîmplinită"

Publicat pe

Solista de muzică populară Margareta Clipa și soțul ei au trăit o poveste de dragoste ca-n filme. L-a cunoscut în tinerețe pe Gheorghe Cusiac, dar mama lui nu a fost de acord cu relația lor. Ea era deja cântăreață și avea un trai simplu, la țară, în timp ce el era inginer și locuia la oraș. Familia lui a considerat că meseria ei nu este una potrivită, așa că s-au despărțit. Și-au refăcut viețile cu alte persoane, dar după mulți ani a învins iubirea lor și acum formează un cuplu îndrăgit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

El venea periodic în satul în care trăia ea. S-au cunoscut și el s-a îndrăgostit nebunește de Margareta Clipa. A considerat-o cea mai potrivită ca soție, dintre toate tinerele care l-au curtat. Însă, mama lui Gheorghe Cusiac nu și-a dorit-o ca noră, căci voia ca acesta să își ia o soție cu aceeași meserie și statut social ca el. Însă, la fel ca în filmele de la Hollywood, flacăra iubirii a rămas aprinsă și solista de muzică populară s-a căsătorit cu prima ei mare dragoste când ea împlinise deja 42 de ani.

Ce s-a întâmplat cu Margareta Clipa și soțul ei, după ce soacra solistei de muzică populară i-a despărțit: "A fost o iubire neîmplinită"Ce s-a întâmplat cu Margareta Clipa și soțul ei, după ce soacra solistei de muzică populară i-a despărțit: "A fost o iubire neîmplinită"

Margareta Clipa și soțul ei, poveste de dragoste ca-n filme

Cei doi s-au cunoscut când erau foarte tineri. Deși el era curtat de multe fete din satul în care trăia artista de muzică populară, i s-au aprins călcâiele după Margareta Clipa. Din păcate, soacra cântăreței s-a opus la acel moment. Anii au trecut, fiecare și-a refăcut viața cu altcineva, dar căsniciile lor au ajuns la final.

După o vreme, când erau din nou liberi, au decis să își mai acorde o șansă. Cu toate că s-a spus în presă că el ar fi fost chiar nașul ei de cununie și că cele două divorțuri s-au produs tocmai pentru că au început iar să formeze un cuplu, cântăreața neagă aceste zvonuri.

Citește și: Cum percepe Lili Sandu diferența de vârstă, de 12 ani, dintre ea și iubitul ei, Silviu Țolu: „Nu m-aș fi gândit că va fi tatăl copilului meu' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Ioana Băsescu la 45 de ani. Fiica cea mare a fostului președinte al României s-a retras din viața publică

Citește și: Cum se menține Sofia Vicoveanca în formă la 81 de ani: „Important este să nu stai într-un loc, că te găsește boala!”

Citește și: Iancu Sterp, prima reacție despre conflictul dintre Daniela Iliescu și mama Geta: „Iar se ceartă”

„Când mergeam cu vacile, mergeam undeva unde se scăldau copiii, acolo l-am văzut, apoi l-am văzut la baluri. El era curtat de mai multe fete. El era de la oraș, eu eram de la țară. Nu știu dacă la el a contat prima impresie. Nu s-a întâmplat nimic pentru că părinții lui nu au fost de acord ca el să se căsătorească cu o cântăreață.

Mamă-sa a zis că trebuie o ingineră ca el, nu o cântăreață. Fiecare și-a consumat dragostea cu un alt partener. Nu credeam că va fi ceva serios. (n.r. când a cerut-o în căsătorie, după mulți ani) Eu am stat foarte mult timp singură, nu am vrut să îmi clădesc fericirea mea pe nefericirea altuia. În momentul în care noi ne-am unit destinele, aveam 42 de ani”, a afirmat Margareta Clipa, într-un interviu pentru emisiunea Acces Direct.

Cum a cerut-o în căsătorie, după două decenii

După mai bine de două decenii, după ce a divorțat în mod oficial, Gheorghe Cusiac și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe cea care îi furase inima în tinerețe. Chiar și pe parcursul anilor de după despărțirea lor, el a avut grijă să îi trimită mereu flori, fără ca ea să știe din partea cui erau.

A luat actul de de divorț și i l-a arătat, dar Margareta Clipa nu l-a crezut inițial. A considerat că el a făcut o hârtie falsă, folosindu-se de o mașină de scris. Singurul lor regret, după ce s-au căsătorit când ea avea deja 42 de ani, este că nu au avut un copil împreună.

„E o prietenie din fragedă pruncie. Ea nu știe, dar eu nu am văzut o altă fată mai bună și mai potrivită pentru mine. Ea a rămas cea mai dragă. O simt ca în anii tinereții. Să te apropii de o persoană și să ai acel tremurat, pleacă din suflet, e un sentiment foarte frumos.

Eu mereu i-am trimis flori, fără să știe că eu i le trimiteam. A fost o iubire neîmplinită. Ei nu îi venea să creadă când am venit cu actul de divorț la ea. Zice: ‘Tu trebuia să mă iei acum douăzeci și ceva de ani’ Eu mi-aș fi dorit o fată, eu am doi băieți”, a mărturisit Gheorghe Cusiac despre povestea de dragoste cu Margareta Clipa.

Sursă foto: Captură Acces Direct, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter