De ce a făcut Andreea Bălan apel pentru custodia exclusivă a fiicelor ei, după divorțul de George Burcea: „Am discernământul să...”. Adevărul despre pensia alimentară / EXCLUSIV

Publicat pe

De ce a făcut Andreea Bălan apel pentru custodia exclusivă a fiicelor ei, după divorțul de George Burcea. Până la 38 de ani, Andreea Bălan le-a bifat pe toate în plan personal și profesional – este o mamă fericită și o artistă de succes. Cu toate acestea, continuă să spună DA provocărilor, cel mai recent exemplu fiind „America Express (Antena 1). Despre o aventură plină de adrenalină, dar și despre viața de mamă singură, cea mai marem provocare dintre toate, am vorbit pe larg în interviul de mai jos.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tu și tatăl fetițelor tale ați divorțat oficial. Fetele au rămas în grija ta, iar el are un program de vizitare stabilit. Totuși, spuneai că-ți dorești custodia exclusivă. Crezi că așa ar fi mai bine pentru Ella și Clara? S-a luat vreo hotărâre în sensul acesta?

Diferența dintre custodia exclusivă și cea comună este doar la decizii, atât. În rest, programul de vizitare și pensia sunt la fel. Nu este nimeni decăzut din drepturi și nu are restricții de vizitare. Și da, deciziile în ceea ce privește școală, spitale și tot ceea ce ține de viitor îmi doresc să le iau eu, deoarece eu mă ocup exclusiv de creșterea lor și, totodată, am discernământul să fac alegerile cele mai bune pentru ele. Noi suntem în apel acum pe acest subiect.

De ce a făcut Andreea Bălan apel pentru custodia exclusivă a fiicelor ei, după divorțul de George Burcea: „Am discernământul să...'. Adevărul despre pensia alimentară / EXCLUSIVDe ce a făcut Andreea Bălan apel pentru custodia exclusivă a fiicelor ei, după divorțul de George Burcea: „Am discernământul să...'. Adevărul despre pensia alimentară / EXCLUSIV

Citește și: Cum împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor, Ella și Clara:„Mulți au crezut că îl decad din drepturi'/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bălan, după ce George Burcea a acuzat-o că-l denigrează public pentru a obține custodia exclusivă:„Își vede fetițele foarte rar și nu…'

Citește și: Ce spune Lidia Buble despre căsătorie și întemeierea unei familii:”Îmi doresc copii”

Citește și: Vivienne Westwood a murit.Creatoarea de modă avea 81 de ani

De ce a făcut Andreea Bălan apel pentru custodia exclusivă a fiicelor ei, după divorțul de George Burcea

Au apărut o mulțime de speculații referitoare la pensia alimentară oferită de tatăl fiicelor tale. Cred că cel mai corect ar fi să ne dezvălui tu adevărul. Cum stă treaba, mai exact?

În procesul de fond, judecătorul a hotărât ca copiii noștri să nu primească nimic în ultimii doi ani deoarece au făcut bani din reclame cu mine și, prin urmare, tatăl este absolvit de întreținerea lor/pensia alimentară. El plătește o pensie infimă doar de câteva luni – o treime din salariul minim pe economie net pentru ambii copii. Evident că am făcut apel.

În acest subiect, nici măcar nu este vorba despre partea financiară, deoarece eu muncesc mult și îmi permit să le ofer fetițelor mele tot ce au nevoie. Este vorba strict despre principiu și despre faptul că, dacă facem copii, trebuie să ne asumăm și să avem grijă de ei, nu să-i lăsăm în grija totală a mamei, doar pentru că ea poate.

„Tot ceea ce se întâmplă legal cu tatăl fetelor e doar o formalitate de principiu, fară resentimente'

În ciuda despărțirii dintre voi, sunteți legați pe viață de aceste două fetițe minunate. Ce relație ai în prezent cu tatăl lor?

Nu există nicio relație.

Ai avut o relație lungă și cu Keo. Spuneai că acum privești „această relație recunoscătoare și pare că ai doar cuvinte de laudă la adresa lui, semn că nu există resentimente. La relația cu tatăl fiicelor tale cum te raportezi, ai vreun regret?

Nu am niciun resentiment față de niciun fost partener, inclusiv față de tatăl fetițelor mele. De la fiecare om am învățat ceva, iar eu am devenit un om mult mai bun și mai empatic în urma acestor relații, chiar dacă, la vremea respectivă, poate am suferit. Cu fiecare am costruit ceva în viața mea și am evoluat. Sunt foarte fericită și recunoscătoare că am două fetițe minunate și, prin urmare, tot ceea ce se întâmplă legal cu tatăl fetelor e doar o formalitate de principiu, fară resentimente.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IANUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Tiberiu Arsene, Instagram, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter