Sora Danielei Crudu s-a mutat în Suedia, de dragul soţului: „M-a cerut la scurt timp după ce ne-am cunoscut. Acum lucrăm la un bebe”

Publicat pe

Sora Danielei Crudu s-a mutat în Suedia, de dragul soţului. Ana Crudu, sora Danielei Crudu, a renunțat la viața din România și a decis să facă o schimbare majoră. Make-up artista a hotărât să ia totul de la 0 și s-a mutat în Suedia, unde trăiește o viață extrem de frumoasă alături de proaspătul ei soț. Iată declarațiile făcute vedetă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sora Danielei Crudu s-a mutat în Suedia, de dragul soţului. Ana, sora Danielei Crudu, s-a căsătorit, recent, în Italia. Blondina, pe numele ei complet Ana Maria Crudu, și soțul ei, Adrian Neagu, au avut parte de o nuntă ca-n povești, într-o locație de-a dreptul superbă, la piscină. Totodată, vedeta a renunțat la televiziune și a decis să se mute în Suedia, unde trăiește o viață extrem de frumoasă.

Sora Danielei Crudu s-a mutat în Suedia, de dragul soţului: „M-a cerut la scurt timp după ce ne-am cunoscut. Acum lucrăm la un bebe'Sora Danielei Crudu s-a mutat în Suedia, de dragul soţului: „M-a cerut la scurt timp după ce ne-am cunoscut. Acum lucrăm la un bebe'

În cadrul unui interviu, Ana Crudu a vorbit despre schimbările pe care le-a făcut în viața ei, dar și cum și-a cunoscut partenerul de viață. Iată declarațiile acesteia!

Citește și: Cu ce se ocupă Daniela Crudu acum, după ce s-a retras din televiziune:„Nu mă plâng’

Citește și: Nea Marin a făcut-o pe Daniela Crudu să plângă în direct, la TV:'Nu mă jignește nimeni în halul ăsta'

Citește și: Conversație-șoc între Claudia Păstrășcanu și Gabi Bădălău:'E o psihopată și o nebună'. Primele declarații ale afeceristului

Citește și: Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu, adevărul despre ultimele luni din viața artistului: „Atunci au început problemele cu inima'

Sora Danielei Crudu s-a mutat în Suedia, de dragul soţului

În ultimii doi ani, viața Anei Crudu s-a schimbat radical. Vedeta și-a cunoscut soțul într-o vacanță, iar de atunci trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de acesta.

 „Pe soţ l-am cunoscut într-o scurtă vacanţă în Suedia. Ne-am îndrăgostit pe loc şi nu m-am mai întors acasă. Am venit pentru o vacanță și am rămas pentru totdeauna acolo. Pe 8 ianuarie 2021 ne-am văzut prima dată, pe 28 mai ne-am logodit și pe 18 septembrie am făcut cununia civilă. Iar pe 18 iunie anul acesta am făcut și nunta. M-a cerut la scurt timp după ce ne-am cunoscut, am zis «Da!» imediat. Şi acum sunt mai îndrăgostită și mai fericită ca înainte de nuntă. Pentru că îl ador pe soțul meu. Mă face să mă simt iubită', spune Ana Crudu, potrivit Click.

Ba chiar de dragul lui Adrian, sora Danielei Crudu a decis să se mute în Suedia. Vedeta chiar a mai adăugat că a reușit să învețe limba în opt luni. „El are şi cetățenie suedeză. Locuiește din copilărie acolo. Suedeza este grea, dar am învățat-o și eu, am făcut opt luni cursuri. Acum lucrăm la un bebe'.

Cum se înțelege Ana Crudu cu soacra

S-a adaptat rapid în noua sa țară și se gândește să devină mămică în perioadă următoare. Însă, Ana a surprins pe toată lumea cu declarația făcută despre soacra ei. Cele două se pare că se înțeleg de minune, ceea ce se întâmplă destul de rar.

„Cu soacra mă înțeleg foarte bine. E prietena mea cea mai bună. Are 50 de ani și e aproape de-o vârsta cu mama. Mergem împreună la plajă, la mall, ca două prietene. Sunt singura lor noră și e normal să ne înțelegem bine. Părinții lui nu mai au alți copii', a încheiat sora Danielei Crudu.

sursă foto- Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter