Sorin Bontea împlinește azi 51 de ani. Cum a fost sărbătorit juratul Chefi la Cuțite de colegii lui, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Publicat pe

Sărbătoare mare în familia Chefi la Cuțite! Chef Sorin Bontea împlinește 51 de ani astăzi. Colegii lui de platou, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au urat la mulți ani într-un mod cu totul special.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Încă de la începutul zilei, Chef Sorin Bontea a fost asaltat cu zeci de mesaje de la mulți ani. Printre cele mai frumoase au fost cele venite din partea colegilor săi, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Urările lor au fost unele inedite, aducându-i sărbătoritului aminte de un moment de senzație de la Asia Express, în care a purtat un costum roz și semăna cu o pasăre flamingo.

Sorin Bontea împlinește azi 51 de ani. Cum a fost sărbătorit juratul Chefi la Cuțite de colegii lui, Florin Dumitrescu și Cătălin ScărlătescuSorin Bontea împlinește azi 51 de ani. Cum a fost sărbătorit juratul Chefi la Cuțite de colegii lui, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

„Astăzi este ziua lui Bontea, pentru Chefi la cuțite e o zi istorică, iar eu sunt curios ce se întâmplă la Gina acasă. (…) La mulți ani, Sorin Bontea.Te îmbrățișez cu drag și îți doresc tot binele din lume! Pentru totdeauna în inima mea, bucătarul meu flamingo! 🤗🤗🤗 ', i-a transmis Florin Dumitrescu.

Cătălin Scărlătescu a fost și el creativ. Și-a făcut un tricou pe care are un flamingo roz, în cinstea bunului său prieten.

Chef Scărlătescu și și-a făcut un selfie, apoi a postat poza pe Instagram, însoțită de mesajul: „La mulți ani… Sorin Bontea'.

Speak a postat mai multe imagini cu el și Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, spunându-i: „La mulți ani, Chef Sorin Bontea! Sa rămâi la fel de tânăr și peste 50 de ani! ❤️'.

Chef Sorin Bontea, secretul unui mariaj de durată

Chef Sorin Bontea are o căsnicie solidă, de peste 26 de ani! S-a îndrăgostit în urmă cu 31 de ani, are doi copii și se consideră un bărbat împlinit! Câștigătorul Asia Express, alături de Răzvan Fodor, ne-a dezvăluit care este secretul unei căsnicii de durată.

Citește și: Gal Gadot, provocare inedită pentru vedetele de la Hollywood, în plină pandemie de coronavirus. Starurile au răspuns imediat:'A fost ceva atât de puternic și pur în…'

Citește și: Ioana Ginghină a avut COVID-19! Cum se simt actrița, iubitul și fiica ei:„Am redus ieșirile, fac și vaccinul’/ EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea, probleme de sănătate în Dubai.„A făcut o reacție destul de agresivă’

„Cea mai mare provocare a fost distanța care ne despărțea atunci când venea vorba despre muncă. Am înțeles amândoi că este, într-adevăr, un efort, dar că împreună vom trece și peste asta. Și așa s-a întâmplat (…) soția mea chiar gătește foarte bine. Inevitabil, prin prisma meseriei, există un spirit critic pe care nu am cum să îl domolesc, dar, chiar și judecând prin acest filtru, tot ce iese din mâinile ei e foarte gustos. Ieri mi-a făcut niște chiftele senzaționale', a spus Bontea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter