Soția lui Blaze, de la Survivor, despre scandalurile dintre Războinici și Faimoși: "Mă enervează toți"

Publicat pe

Soția lui Blaze, de la Survivor România 2022 a vorbit despre scandalurile dintre Războinici și Faimoșii. Izabela este iubita lui Blaze, pe numele lui real Godspower Morris Okpata. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unui alt show de televiziune și s-au căsătorit în octombrie 2021, în Bacău. La scurt timp după cununie, Blaze a plecat în Republica Dominicană.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Izabela și-a spus punctul de vedere despre toate scandalurile ce au loc la Survivor România 2022. Tânăra este o fire extrem de directă și mereu spune ceea ce gândește. Bruneta a nominalizat aproape toate celebritățile de la Survivor România 2022 care îi sunt antipatice. Izabela știe că Blaze este o fire puternică și va reuși să treacă peste toate răutățile celor din jur.

Soția lui Blaze, de la Survivor, despre scandalurile dintre Războinici și Faimoși: "Mă enervează toți"Soția lui Blaze, de la Survivor, despre scandalurile dintre Războinici și Faimoși: "Mă enervează toți"

Izabela și Blaze sunt un cuplu apropiat, iar tânăra nu suportă ca cineva să se ia de iubitul său. Concurentul de la Survivor România 2022 a fost implicat în câteva scandaluri cu mai mulți concurenți din tabără Faimoșilor. De asemenea, Izabela a vorbit și despre conflictul care a avut loc între TJ Miles și Blaze.

Citește și: Ana Dobrovie a fost eliminată de la Survivor:„Îmi pare rău că plec…'

Citește și: Doinița Oancea, mărturisiri cu ochii în lacrimi despre copil:„Aș fi putut să am și eu un prichindel lângă mine…'

Citește și: Cine este soția lui Blaze de la Survivor.S-au cunoscut în emisiunea Mireasa

Citește și: TJ Miles și Blaze au fost la un pas de bătaie la Survivor.De la ce a pornit scandalul

Soția lui Blaze, despre scandalurile dintre Faimoși Războinici

Izabela este soția lui Blaze, concurentul din echipa Războinicilor, de la Survivor România. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, tânăra și-a spus punctul de vedere despre tabăra Faimoșilor și i-a nominalizat și pe cei din echipa soțului ei pe care nu îi place. Izabela susține că este o persoană directă, mărturisind că celebritățile din emisiunea îi sunt antipatice. „Mă enervează toți. Am avut preferați chiar și la Faimoși, Laura, îmi plăcea de Emil foarte mult, CRBL și Robert Niță. Și de Andreea Tonciu mi-a plăcut, chiar dacă este ea mai vocală.', a spus Izabela, potrivit fanatik.ro.

Chiar și așa, Izabela a declarat că o simpatizează pe Otilia Bilionera, dar spune despre ea că se încrede prea repede în oameni.„Îmi place, cred că e singura, dar e naivă. Ea crede că oamenii ăia de acolo, dacă vin și o încurajează puțin, sunt prietenii ei. Nu sunt, toți sunt niște șacali. Adică, fiecare e pentru el.',  a mai spus soția lui Blaze.

Izabela, despre scandalul dintre Blaze și TJ Miles

Soția lui Blaze spune că momentele în care a văzut scena cu scandalul dintre Blaze și Faimosul TJ Miles s-a enervat că nu este lângă iubitul ei. Bruneta s-a simțit neputincioasă și a afectat-o foarte tare. „Cred că dacă aș fi avut o putere m-aș fi teleportat acolo. Aș fi intrat în toți care s-au legat de el. Îl iubesc foarte mult, e soțul meu. Nu suport ideea să se ia cineva de el. Sunt foarte protectivă.', a spus Izabela.

Totodată, Izabela susține că Ionuț Popa, colegul de echipă al lui Blaze, nu se bucură pentru reușitele colegilor săi. Mai mult, Izabela susține că partenerul ei este o persoană bună care își susține colegii de echipă.

„Sunt mândră. Din punctul meu de vedere, Ionuț vede un pericol în Blaze. Am văzut și eu de foarte multe ori, când a câștigat Blaze, Ionuț nu s-a dus către el să-l ia în brațe, să-l felicite, cum făceau colegii lui.În schimb, Blaze s-a dus către toată lumea care a adus un punct echipei. Ionuț pare foarte individualist.', a mai declarat Izabela.

Izabela i-a caracterizat pe Războinici

Blaze face parte din echipa Războinicilor și a adus multe puncte pentru tabăra sa. Măruță i-a cerut Izabelei să-i caracterizeze în câteva cuvinte pe Războinici. Despre Alex Delea, bruneta a avut numai cuvinte de laudă, iar în privința Alexandrei Duli, iubita lui Blaze a declarat că este mult prea vulcanică.

„Alex Delea mi se pare sursa de energie a grupului lor. E foarte optimist, chiar dacă pierd e acolo și îi ridică pe toți. Alexandra Duli  mi se pare că uneori e prea vocală. Mie, personal, nu-mi place când se răzbună pe Faimoși printr-un limbaj neadecvat. Pe traseu nu am nimic cu ea, dar ca și comportament nu e genul meu.', a conchis Izabela.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter