TJ Miles și Blaze au fost la un pas de bătaie la Survivor. De la ce a pornit scandalul

Publicat pe

TJ Miles și Blaze de la Survivor au fost la un pas de bătaie. Survivor România 2022, una dintre cele mai așteptate emisiuni de la PRO TV, a început în urmă cu aproximativ trei săptămâni. De atunci, în fiecare duminică, luni și marți, telespectatorii urmăresc în număr mare show-ul din Republica Dominicană, pentru a fi cu ochii pe concurenți. Între TJ Miles și Blaze a avut loc un nou scandal, iar de această dată au fost la un pas să sară la bătaie. Iată de la ce a pornit conflictul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

TJ Miles și Blaze de la Survivor au fost la un pas de bătaie. În ediția de duminică de Survivor, 30 ianuarie 2022, un nou scandal a avut loc între Faimoși și Războinici. Atmosfera tensionată pare să nu se termine prea curând între cele două tabere, iscându-se noi conflicte între concurenți. TJ Miles și Blaze au avut un schimb de replici ce s-ar fi putut transforma oricând într-o bătaie, dacă nu interveneau și restul participanților să-i oprească.

TJ Miles și Blaze au fost la un pas de bătaie la Survivor. De la ce a pornit scandalulTJ Miles și Blaze au fost la un pas de bătaie la Survivor. De la ce a pornit scandalul

TJ Miles și Blaze de la Survivor au fost la un pas de bătaie. În ce mai recentă ediție Survivor România 2022, telespectatorii au fost martorii unor noi tensiuni între Faimoși și Războinici. După ce în urmă cu câteva episoade Blaze l-ar fi înjurat pe TJ Miles, acum, cei doi au fost la un pas să se ia la bătaie dintr-un alt motiv. Totul s-a întâmplat în fața camerelor!

Citește și: Laura Giurcanu şi TJ Miles, tot mai apropiați la Survivor.Gesturile tandre care îi dau de gol

Citește și: Care este numele real al lui TJ Miles de la Survivor 2022.De ce și l-a schimbat

Citește și: Maria Constantin, adevărul despre conflictul cu Gabriela Cristea:„Mai erau câteva lucruri de-ale ei, în casă'

Citește și: Mădălina și Cristian Daminuță, părinți a doua oară!Acum 6 luni anunțau că divorțează

TJ Miles și Blaze au fost la un pas de bătaie la Survivor

TJ Miles și Blaze de la Survivor au fost la un pas de bătaie. Așadar, TJ Miles și Blaze au fost din nou protgoniștii unui scandal la Survivor România 2022. Spritele s-au încins chiar în timpul jocului, în fața celorlalți colegi. Cei doi și-au exprimat anumite reproșuri, iar până la bătaie ar mai fi fost doar un pas dacă nu interveneau ceilalți să-i despartă.

Proba de recompensă le-a adus concurenților de la Survivor România mâncarea mult așteptată, dar și noi situații tensionate. După ce au terminat de parcurs traseul, TJ Miles și Blaze s-au intersectat în locul din care au făcut aruncări cu mingea, iar spiritele s-au încins imediat.

Blaze de la Survivor și-a ieșit din minți după ce adversarul lui, TJ Miles, ar fi încercat să-l intimideze și nu l-ar fi lăsat să facă aruncarea la coșul de baschet comun. Faimosul ar fi gesticulat de câteva ori în aer, lângă Războinic, în timpul jocului, fapt ce i-ar fi pus bețe-n roate concurentului din echipa albastră.

De la ce a pornit scandalul dintre TJ Miles și Blaze

TJ Miles și Blaze de la Survivor au fost la un pas de bătaie. În urma gestului făcut de TJ Miles, Blaze a răbufnit. Între ei a avut loc un schimb dur de replici, aducându-și mai multe reproșuri. În acest timp, ceilalți concurenți de la Survivor au încercat să-i liniștească.

„De ce să faci așa cu mâinile? De ce? Nu e bine! De ce face așa? Nu e normal așa. Joacă frumos!', i-a spus Blaze lui Tj Miles, la Survivor.

Văzându-l nervos, Războinicii au strigat către coechipierul lor: „Blaze, vino înapoi! Vino înapoi, gata! Asta e! Lasă-l!'.

Replica lui TJ Miles nu a întârziat să apară: „Dumnezeule, frate, cel care înjură îmi spune să joc corect?'.

TJ Miles și Blaze de la Survivor au fost la un pas să se bată. Așadar, jocul de recompensă din cea mai recentă ediție Survivor s-a sfârșit cu acuzații. Cei di echipa Războinicilor, în frunte cu Blaze, au susținut că TJ Miles nu ar fi jucat corect.

Cum i-a înjurat Blaze pe faimoșii de la Survivor

În cea de-a treia ediție a emisiunii, tensiunea a atins cote maxime la Survivor România. Atunci, Războinicii au câștigat trei jocuri consecutiv. Cu toate acestea, în loc să celebreze victoria, Blaze, cel din echipa albastră, i-ar fi adresat o înjurătură lui TJ Miles de la Faimoși.

‘F**k you, TJ!’, i-ar fi spus Blaze lui TJ Miles.

Mai apoi, Blaze de la Survivor s-ar fi întors și le-ar fi spus aceleași cuvinte și restul concurenților de la Faimoși. Atunci, Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu au sărit imediat la bătaie. Din fericire, au fost însă opriți de restul colegilor.

În apărarea lui, Blaze de la Survivor le-a spus atunci Faimoșilor: ‘Vorbeam cu echipa mea, nu mă refeream la voi, băieți’.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter