Casa de modă Louis Vuitton îi cere despăgubiri lui Brigitte Pastramă, după ce a vândut măști contrafăcute: "Oamenii au interpretat total greșit..."

Publicat pe

Casa de modă Louis Vuitton îi cere despăgubiri lui Brigitte Pastramă. Vedeta și soțul ei au fost cercetați de oamenii legii, după ce au vândut măști contrafăcute. La momentul respectiv, fosta soție a lui Ilie Năstase și-a recunoscut fapta, însă a adăugat faptul că le-ar fi cumpărat și ea din altă parte. Iată ce se va întâmpla cu cei doi soți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu mai bine de jumătate de an, Brigitte și Florin Pastramă au fost puși sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, după ce au comercializat măști contrafăcute. Anchetatorii au crezut că ei le fabricau, însă cei doi soți, de fapt, le-ar fi cumpărat.

Casa de modă Louis Vuitton îi cere despăgubiri lui Brigitte Pastramă, după ce a vândut măști contrafăcute: "Oamenii au interpretat total greșit..."Casa de modă Louis Vuitton îi cere despăgubiri lui Brigitte Pastramă, după ce a vândut măști contrafăcute: "Oamenii au interpretat total greșit..."

Totuși, reprezentanții casei de modă Louis Vuitton au decis să le ceară despăgubiri celor doi soți. Iată ce se va întâmpla cu aceștia.

Citește și: Cu câți bani vindeau Brigitte și Florin Pastramă măștile contrafăcute.Ce au declarat cei doi la audieri

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă și-au recunoscut faptele.Noi detalii din anchetă

Citește și: Mihai Bobonete, despre debutul în carieră și rolul din Las Fierbinți:„Zeci de insomnii sau stări de anxietate și depresie / EXCLUSIV

Citește și: Paula Chirilă a pierdut o sarcină, înainte de a o avea pe Carla Sofia:„Medicii ne-au spus…/ EXCLUSIV

Casa de modă Louis Vuitton îi cere despăgubiri lui Brigitte Pastramă

Reprezentanţii celebrei case de modă au anunțat autoritățile că produsele vândute de soții Pastramă sunt, de fapt, false. Totodată, avocații au mai adăugat faptul că vor cere daune.

În luna iulie a anului trecut, Brigitte și Florin Pastramă au fost ridicați de polițiști, fiind suspectați că ar fi vândut măști de protecție inscripționate cu siglele unor firme de lux din afara țării.

La momentul respectiv, mostre din măști au fost trimis la casele de modă, pentru a se afla dacă erau sau nu false.

Ei bine, casa de modă Loui Vuitton a anunțat că expertiza s-a finalizat și că produsele erau, într-adevăr, contrafăcute. Mai mult, Louis Vuitton ar fi anunțat inclusiv că se constituie parte civilă, scrie Gândul.ro

Brigitte Pastramă, declarații despre afacerea cu măști contrafăcute

La scurt timp după ce s-a aflat de faptul că vindeau măști de protecție contrafăcute, Brigitte Pastramă a făcut primele declarații. Fosta soție a lui Ilie Năstase spunea că s-a interpretat totul greșit și că ar fi cumpărat, de fapt, acele produse. De asemenea, a mai adăugat faptul că nu s-a gândit vreo secundă că o să se confrunte cu o astfel de problemă.

„Oamenii au interpretat total greșit atunci când am crezut că facem legal când am cumpărat de undeva mai multe feluri de măști și am vrut să câștigăm un ban. Nu vândusem apartamentele și am vrut să câștigăm cinstit. Am cumpărat, conform legislației măștile sunt considerate de uz sanitar și nu am crezut că este infracțiune, chiar dacă au avut logo-uri pe ele. Nu ai voie să faci asta pentru că este interpretabil.

Noi am vândut obiecte de uz sanitar, dar lumea a crezut că noi ne-am îmbogățit din asta și am atras răul asupra noastră, deși noi am fost resaler, fără să știm că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Nimeni nu ne-a spus și nici nu ne-a îndrumat. Am atras toată această nenorocire asupra noastră, deși noi am fost resaler, fără sa știm că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Nimeni nu ne-a spus și nici nu ne-a îndrumat', a spus Brigitte Pastramă, anul trecut.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter