Soția lui Starlin de la Survivor, dezvăluiri emoționante despre nunta lor: "Am fost singură, a fost foarte greu"

Publicat pe

Soția lui Starlin de la Survivor a vorbit recent despre relația lor de 13 ani, una deloc lipsită de greutăți. Tânăra a făcut dezvăluiri emoționante atât despre nunta lor, cât și despre viața de cuplu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Elena, soția lui Starlin de la Survivor, trăiește alături de Războinic o poveste de dragoste demnă de un scenariu de film. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 13 ani, iar relația a debutat pe internet. Elena a povestit că începutul nu a fost ușor, însă în cele din urmă au învins toate obstacolele și și-au format o familie foarte frumoasă, în România.

Soția lui Starlin de la Survivor, dezvăluiri emoționante despre nunta lor: "Am fost singură, a fost foarte greu"Soția lui Starlin de la Survivor, dezvăluiri emoționante despre nunta lor: "Am fost singură, a fost foarte greu"

Soția lui Starlin de la Survivor: „Noi am trecut prin multe greutăți”

Elena și Starlin s-au cunoscut în social media și relația lor s-a și concretizat în cele din urmă. Soția Războinicului a povestit despre debutul poveștii lor de dragoste, care nu a fost unul deloc simplu. Cu toate acestea, cei doi sunt împreună de 13 ani, s-au căsătorit și au o fetiță superbă, de care Starlin este foarte îndrăgostit.

'Ei au o relație foarte specială. Mă emoționează când vorbește despre tatăl ei. Ne-am cunoscut acum 13 ani, pe o rețea de socializare, el a făcut primul pas. Mi-a lăsat un mesaj și de acolo am început să vorbim. Vorbind, ne-am dat seama că se întâmplă ceva. Nu credeam în dragoste pe internet.

M-a așteptat cu tatăl lui la aeroport. A fost ciudat. A fost exact cum îmi imaginam. De câte ori îmi aduc aminte, am lacrimi în ochi. Noi am trecut prin multe greutăți. Acolo nu a fost deloc ușor. Am început de la zero totul. Am hotărât să venim în țară. Am stat trei ani la el în Dominicană. A fost greu, dar familia mea a acceptat', a povestit, cu lacrimi în ochi, soția lui Starlin de la Survivor.

Citește și: Cum a ajuns Starlin de la Survivor în România și cum și-a cunoscut soția: „A fost dificil să îmi las familia”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a reacționat Starlin, de la Survivor, când i-a auzit vocea soției sale

Citește și: Fotografii cu iubita și fiica lui Starlin, de la Survivor.Fetița lui are cinci ani și seamănă leit cu el

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache: „Cu Diana am o relație…”/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu a fost fiul lui Gabi Luncă la înmormântarea mamei: „A plâns non-stop…'

S-au căsătorit în Republica Dominicană

Elena a mărturisit apoi că ea și Starlin s-au căsătorit civil în Republica Dominicană… Iar soției Războinicului nu i-a fost deloc ușor, deoarece se afla singură printre străini. Dar iubirea pentru soțul ei a ajutat-o să meargă mai departe.

„Cununia civilă am făcut-o în Republica Dominicană. Am fost singură, a fost greu. Cununia religioasă am făcut-o la noi în țară. Îmi lipsește foarte mult. Starlin pentru mine înseamnă totul, el este stâlpul. Este o dragoste foarte specială. E o relație pură, fără absolut niciun fel de interes. Mă deranjează că este dezordonat. Este cel mai bun om pe care l-am cunoscut”, a mai declarat so’ia lui Starlin de la Survivor. 

Starlin s-a adaptat greu în România

Starlin și Elena s-au mutat în România și concurentul de la Survivor a mărturisit că nici lui nu i-a fost ușor să se adapteze. Dacă în Republica Dominicană Elena a lucrat într-un call center în limba engleză, Starlin a luat-o și el de la capăt odată mutat în România. Deși a studiat a studiat psihologie industrială și resurse umane, Războinicul lucrează ca instructor fitness și zumba, dar și ca percuționist.

„Am venit în România în 2011. Am locuit împreună cu soția mea în Dominicană timp de trei ani – ea este de origine română – și apoi am decis să venim aici, după ce am terminat facultatea în țara mea. A fost dificil să îmi las familia. A fost foarte greu la început, m-am adaptat greu la altă climă. Apoi, a fost dificil să fiu atât de departe de mama mea, de prieteni. Mi-a fost dor de casă”, a mărturisit Starlin pentru VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter