Cine este soțul Aspirinei din Las Fierbinți. S-au cunoscut la facultate: "L-am agățat, cum ar veni"

Publicat pe

Cine este soțul Aspirinei din serialul Las Fierbinți. Mirela Oprișor sau Aspirina din Las Fierbinți, așa cum o știe o țară întreagă, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mimi Brănescu. S-au cunoscut la facultate și au împreună o fată, Ana Brănescu. Iată ce spune actrița despre soțul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este soțul Aspirinei din serialul Las Fierbinți. Mirela Oprișor este actriță la Teatrul de Comedie din București. A reușit să aibă multe proiecte importante în cariera sa, însă rolul Aspirinei din Las Fierbineți i-a adus și mai multă notoritate.

Cu toate că este văzută zilnic pe micile ecrane, puțini știu detalii despre

Citește și: Ce probleme are Giani la filmările pentru Las Fierbinți, după 10 ani: „Când sunt chemat la…'

Citește și: Imagine rară cu fiica lui Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți. Meda a jucat în filme cu Armand Assante

Citește și: Ecaterina Ladin e, din nou, Dalida din Las Fierbinți! Actrița a revenit la filmări: „Iau și copilul’

Citește și: Sarah, fiica Anamariei Prodan, despre femeile care apar în preajma lui Reghe: „Familia este sfântă'

Cine este soțul Aspirinei din Las Fierbinți

Cine este soțul Aspirinei din serialul Las Fierbinți. În cadrul unui interviu, Mirela Oprișor a vorbit despre cariera, dar și despre familia sa.

Deși se cunosc puține detalii despre soțul Aspirinei din Las Fierbinți, actrița a decis să spună câteva lucruri despre momentul în care și-a cunoscut soțul. Se pare că totul a început în timpul facultății, iar Mirela a fost cea care a făcut primul pas.

Mi-au zis: uite, ăștia sunt băieții care dau la facultate anul acesta, alege-ți pe unul și du-te și spune-i o poezie sau monolog ce ai tu, de parcă el ar fi în armată și tu spui…Pe cine crezi că am ales? Pe Mimișor (Mimi Brănescu).

Apoi m-am întâlnit cu el în gangul facultății și zic: băi, eu ți-am zis ție astăzi o poezie. L-am agățat cum ar veni. Apoi am zis să bem o cafea și așa a început totul', a dezvăluit Mirela Oprișor în podcastul lui Andi Moisescu.

La vremea respectivă, îi spunea iubitului ei că l-a ales pentru că era frumos.

Cred că nici n-am văzut pe cine am tras, pentru că sunt mioapă. Adică, vai nu pot să spun că l-am ales pe cel mai frumos… Da eu așa i-am spus: Mimi, te-am văzut frumos și pe tine te-am ales.

L-am văzut mai curățel, l-am luat pe Mimișor și i-am zis o poveste. Așa am intrat la facultate și am fost colegi' a mai povestit actrița.

Ne-am reîntâlnit după 8 ani”

Cine este soțul Aspirinei din Las Fierbinți. Ei bine, se pare că totul a durat destul de puțin, pentru că aceștia au decis să se despartă. Însă, cum poveștile de dragoste au tot timpul un final fericit, cei doi s-au regăsit după 8 ani și au decis să ia povestea de la capăt.

Acum, Mirela Oprișor și Mimi Brănescu au împreună o fată și sunt extrem de fericiți împreună.

Ne-am reîntâlnit după 8 ani și cred că ne căsătoream a doua zi. Ne-am trăit și noi viața, ne-am văzut de treabă, apoi ne-am reîntâlnit și am întemeiat o familie', i-a mai spus actrița lui Andi Moisescu.

sursă foto- Captură Video și Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter