„Splash! Vedete la apă!” revine la Antena 1. Cine prezintă emisiunea

Publicat pe

„Splash! Vedete la apă' revine la Antena 1, după ani buni de pauză. Potrivit celor mai recente informații, emisiunea va debuta în grila postului citat în curând, iar producătorii au pregătit o serie de surprize și un format nou. Iată cum va fi ales câștigătorul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

„Splash! Vedete la apă!' revine în grila Antena 1, în curând! Celebrul show va întruni nume mari din showbiz care vor trebui să demonstreze căt de pricepute sunt… la săritul în apă! Zeci de personalități din diverse domenii vor încerca să își învingă competitorii în cel mai nou sezon „Splash! Vedete la apă!' care va începe curând la Antena 1. Formatul emisiunii este următorul: săptămânal, concurenții se vor antrena alături de sportivi și instructori iscusiți, pentru a-și învinge temerile.

Citește și: Iulia Albu, prima apariție la Antena 1, după ce și-a demisia de la PRO TV

Citește și: Ce emisiune prezintă Răzvan Fodor la Antena 1, după Burlacul

Citește și: Gina Pistol, despre zvonurile că ar pleca de la Antena 1: „Am un contract care…'

Citește și: Primele imagini din noul sezon X Factor. Când începe show-ul la Antena 1

De ce temeri? Pentru că în „Splash! Vedete la apă!', concurenții vor fi nevoiți să sară de pe platforme care au 3, 5, 7 sau 10 metru înălțime, direct într-un bazin olimpic. Câștigătorul „Splash! Vedete la apă!' va fi ales de jurați care, în fiecare ediție, vor nota evoluția vedetelor. Aceștia vor ține cont de impresia artistică, partea tehnică a săriturilor și vor acorda o singură notă.

„Splash! Vedete la apă!' revine la Antena 1. Cine prezintă emisiunea„Splash! Vedete la apă!' revine la Antena 1. Cine prezintă emisiunea

Toate detaliile despre noul sezon „Splash! Vedete la apă!'

La finalul fiecărei ediții din noul sezon „Splash! Vedete la apă!', cel mai curajos concurent și cel care a efectuat cea mai bună săritură va fi ales de jurați, în urma notării, pentru a merge direct în marea finală a noului show de la Antena 1. Lista concurenților nu s-a aflat, dar va fi disponibilă în curând, la Antena 1.

„Splash! Vedete la apă!' are un format similar cu cel al emisiunii cu același nume, din SUA. Revine pe micile ecrane după 6 ani de absență. Atunci, prezentatorul emisiunii a fost Pepe, iar din juriu au făcut parte Cătălin Preda- multiplu campion național la sărituri, Anda Adam și Daniel Buzdugan. Din cel de-al doilea sezon, însă, Anda și Buzdugan au fost înlocuiți de Ozana Barabancea și Cosmin Seleși.

Din emisiunea „Splash! Vedete la apă!' au mai făcut parte și Roxana Vancea, Roxana Ionescu, Bianca Drăgușanu, Diana Munteanu și Alina Pușcaș.

Sursa FOTO: Facebook.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă