Doinița Oancea are un nou iubit, la scurt timp de la despărțire. Prima fotografie împreună

Publicat pe

La trei luni după despărțirea de fostul iubit, Doinița Oancea este îndrăgostită din nou! Actrița nu își ascunde noua relație și a publicat și prima fotografie în care apare alături de noul ei partener. Cei doi au fost împreună la un eveniment.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Doinița Oancea iubește din nou și nu ascunde acest lucru! La trei luni de la despărțirea de fostul iubit, actrița are un nou partener. Cei doi au fost împreună la un eveniment și au publicat prima fotografie împreună.

Doinița Oancea are un nou iubit, la scurt timp de la despărțire. Prima fotografie împreunăDoinița Oancea are un nou iubit, la scurt timp de la despărțire. Prima fotografie împreună

Doinița Oancea are un nou iubit

Cel mai probabil, Doinția Oancea este în culmea fericirii în acest moment. Actrița a reușit să treacă peste fosta relație, iar acum este din nou îndrăgostită.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Doinița Oancea:

Citește și: Cum a ajuns Doinița Oancea actriță.

Citește și: Mirela Vaida, atacată în direct de fratele lui Ioniță de la Clejani:

Citește și: Andrei Dascălu și Marius Crăciun o atacă pe Elena Marin, după Survivor:

Vedeta nu își ascunde relația, însă ascunde chipul noului iubit. Cei doi au participat împreună la un eveniment, de unde Doinița a publicat prima fotografie alături de el.

Dar, imaginea publicată confirmă doar existența unui nou bărbat în viața Doiniței. În fotografie este surprins doar un moment în care acesta îi ține mâna pe picior actriței.

Doinița Oancea, declarații despre fostul iubit

În urmă cu doar trei luni, Doinița Oancea se despărțea de fostul iubit. Cei doi au avut o relație de cinci ani și jumătate.

Actrița a mărturisit că s-a ajuns la această separare deoarece își doreau lucruri diferite de la viață și aveau cu totul alte viziuni și păreri.

Despărțirea s-a produs într-un mod discret, astfel că nu mulți au știut că cei doi nu mai formează un cuplu. Majoritatea a aflat că aceștia s-au despărțiti doar după ce Doinița a făcut primele declarații.

Drumurile noastre s-au separat după cinci ani jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională. Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire. Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine', spunea atunci Doinița.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter