Liviu Dragnea, eliberat din închisoare. Decizia este definitivă

Publicat pe

Fostul președinte PSD Liviu Dragnea este eliberat din închisoare, după ce Tribunalul Giurgiu a admis cererea acestuia de eliberare condiționată. Liviu Dragnea a executat două treimi din pedeapsă, iar decizia de eliberare va fi pusă în aplicare imediat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Liviu Dragnea este eliberat din închisoare Fostul președinte PSD se află în penitenciar din 27 mai 2019. Acesta a executat 2/3 din pedeapsă, iar acum Tribunalul Giurgiu i-a admis cererea de eliberare condiționată.

Liviu Dragnea, eliberat din închisoare

Liviu Dragnea a declarat, astăzi, în fața instanței că a avut un comportament bun și a cerut să-i fie aprobată cererea de eliberare condiționată.

Citește și: Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea, de ziua lui:

Citește și: Cu ce probleme grave de sănătate se confruntă Liviu Dragnea, în pușcărie.

Citește și: Adela Popescu a ajuns cu bebelușul acasă. Cum au reacționat ceilalți doi copii:

Citește și: Au trecut 11 ani de la moartea Mădălinei Manole.

Cu decență și demnitate am dus pedeapsa. Am ieșit la muncă în fiecare zi care mi s-a permis. Am participat la toate cursurile la care mi s-a permis, n-am lipsit nicio zi. Am primit recompense în fiecare lună în care am fost la muncă, inclusiv în ultima lună, luna iunie', a spus Dragnea.

În luna mai, Tribunalul București i-a respins cererea de eliberare condiționată, dar, ulterior, Curtea de Apel București, a desființat această decizie și a dispus mutarea procesului la Tribunalul Giurgiu și rejudecarea cererii.

Liviu Dragnea, eliberat din închisoare

Liviu Dragnea a primit o condamnare de 3 ani și 6 luni pe 27 mai 2019. Conducerea penitenciarului i-a retras dreptul de muncă, după ce fostul lider PSD a acordat un interviu online fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, în prezent jurnalist la Realitatea Plus.

După acest episod, Liviu Dragnea a intentat mai multe procese împotriva conducerii Penitenciarului Rahova, pe motiv că nu este lăsat să muncească. Instanțele au stabilit că fostului lider PSD i s-au încălcat mai multe drepturi, astfel Liviu Dragnea a câștigat.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter