Au trecut 11 ani de la moartea Mădălinei Manole. Ce scrie pe mormântul ei

Publicat pe

S-au împlinit 11 ani de când Mădălina Manole a încetat din viață. Totul s-a petrecut pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care trebuia să împlinească 43 de ani. Artista a fost găsită fără viață în vila sa din Otopeni. Fratele ei a mers la mormântul acesteia pentru a depune un buchet de flori.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Miercuri, 14 iulie, s-au împlinit 11 ani de când Mădălina Manole s-a stins din viață. Fratele artistei, Marian Manole, a mers la cimitir pentru a depunde un buchet de flori la mormântul surorii lui, care își doarme somnul de veci într-un cimitir din Ploiești.

Marian Manole este dezamăgit de faptul că mulți au uitat-o pe Mădălina Manole și că au rămas puțini care să meargă și să-i mai aprindă o lumânare la mormânt.

Au trecut 11 ani de la moartea Mădălinei Manole. Ce scrie pe mormântul eiAu trecut 11 ani de la moartea Mădălinei Manole. Ce scrie pe mormântul ei

Mă duc la mormânt. Dar am rămas puțini. Mă duc doar eu și copilul meu, părinții noștri nu mai sunt, suntem doar noi, suntem singuri. Nu, nu vom duce o coroană de flori, vom duce un buchet de flori. Ea iubea florile, toate florile, primea munți de flori când trăia', a spus Marian Manole, pentru fanatik.ro.

Citește și: Bat clopote de nuntă!Nicole Cherry, primele imagini cu rochia de mireasă

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei, noi detalii despre despărțirea de Philip:„Am vrut să cer ordin de protecție'

Citește și: Ilie Năstase nu vrea să își facă testamentul:„Copiilor mei nu le lipsește nimic'

Citește și: Zanni a aflat că fratele lui s-a sinucis, după ce s-a întors de la Survivor:„L-am iubit. Nu mi-a venit să cred'

S-au împlinit 11 ani de când Mădălina Manole a murit

Fratele artistei este nemulțumit și uimit de faptul că toți cei care au iubit-o și admirat-o pe Mădălina Manole nu au mers să-i aprindă o lumânare sau să-i ducă flori, în această zi.

Noi, familia noastră, am făcut, ani la rândul, așa cum cere obiceiul, parastase, pomeni. În acest an vom face doar o comemorare. Și văd că suntem doar noi, nu e nimeni la cimitir, azi, într-o zi ca asta', a mai spus Marian Manole.

Mădălina Manole își doarme somnul de veci în cimitirul Bolovani din Ploiești. Mormântul acesteia este îngrijit, iar câteva buchete de flori, crizanteme și crini, sunt puse în vaze, însă coroanele lipsesc.

Ce scrie pe mormântul Mădălinei Manole

Pe piatra funerară de la mormântul Mădălinei Manole se remarcă o poezie, semnată „Pui Mic și Puiucu', adică de fiul artistei și de soțul acesteia, Petru Mircea.

„Când va răsări soarele

Vom ști că Tu vrei să ne umpli de lumină

Sufletele întunecate de plecarea ta.

Când ne va stropi ploaia

Vom ști că Tu vrei să ne răcorești

Obrajii încinși de lacrimile fierbinți de dor.

Când ne va albi ninsoarea

Vom ști că Tu vrei să ne faci frumoase

Sărbătorile de Iarnă.

Iar când ne vei chema

Vom ști că rostul nostru pe pământ s-a sfârșit

Spre a ne petrece veșnicia

Acolo unde ne este locul

Lângă tine, sufletul nostru curat', este poezia de pe piatră funerară de la mormântul artistei.

Fratele Mădălinei Manole, în conflict cu Petru Mircea

Mădălina Manole și Petru Mircea au împreună un copil. După ce s-a stabilit că artista s-a sinucis, părinții acesteia l-au invinuit pe Petru Mircea, acuzându-l că a adus-o pe Mădălina Manole în stadiul de a-și dori să își pună capăt zilelor. Nici la 11 ani de la moartea cântăreței, relația dintre familia Mădălinei și Petru Mircea nu este mai bună. Petru Mircea i-ar fi interzis lui Marian Manole să își vadă nepotul.

El mi-a spus că nu o să îmi arate copilul cât voi trăi, să nu mai trec prin fața casei vreodată după câte mizerii i-aș fi făcut! Dar ce i-am făcut? Că postez, da, e adevărat, postez, îl toc, îl toc, îl toc', a spus, în Marian, fratele Mădălinei Manole. În plus, acesta a mai afirmat că Petru Mircea vrea să îl dea în judecată.

Mădălina Manole s-a sinucis

Mădălina Manole a fost găsită moartă, în data de 14 iulie 2010, în vila ei din Otopeni, acolo unde locuia cu Petru Mircea și copilul lor. În momentul în care a fost găsită de soțul ei, nu s-a mai putu face nimic pentru artistă, aceasta fiind decedată de mai multe ore. Vestea morții „Fetei cu părul de foc' a surprins și îndurerat pe foartă multe lume, mai ales că nimeni n-ar fi bănuit că aceasta avea probleme.

Ulterior, după ce au analizat condițiile în care a decedat artista, anchetatorii au decis că Mădălina Manole s-a sinucis, consumând o substanță toxică. Părinții Mădălinei Manole l-au acuzat pe soțul acesteia că a adus-o pe fiica lor în situașia de a se sinucide.  

Fiul Mădălinei Manole avea doar câteva luni în momentul în care aceasta și-a pus capăt zilelor. În prezent, băiatul are 11 ani. În ceea ce-o privește pe artistă, ea ar fi împlinit astăzi 54 de ani.

Sursa Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter