Mirela Vaida, atacată în direct de fratele lui Ioniță de la Clejani: „O găleată de apă opărită...”

Publicat pe

Mirela Vaida a fost atacată în direct, chiar de fratele lui Ioniță de la Clejani. Bărbatul i-a adresat cuvinte grele prezentatoarei TV, precum și invitaților acesteia și a descris în detaliu cum le-ar face rău, dacă ar putea. Tensiunea din platoul Acces Direct a atins cote maxime.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida a fost atacată în timpul emisiunii de Roger, fratele lui Ioniță de la Clejani. În ultima perioadă, prezentatoarea TV a trăit momente dificile, după ce a fost agresată fizic în repetate rânduri, atacată și jignită ca la ușa cortului de unii dintre invitații ei. Roger, fratele lui Ioniță de la Clejani i-a amenințat pe toți cei care se aflau în platoul de televiziune, iar vedetele au rămas înmărmurite la auzul cuvintelor adresate inclusiv Mirelei Vaida.

Citește și: Ioniță de la Clejani, prima reacție în scandalul dintre Ramona și Fulgy: „Sunt prea supărat'

Citește și: Replici scandaloase între Viorica și Ramona de la Clejani, din cauza lui Fulgy: „Să-l ducă pe fi-su la dezintoxicare'

Citește și: Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, trimisă în judecată. De ce este revoltată prezentatoarea TV

Citește și: Mirela Vaida, apel disperat către autorități după ce a fost atacată iar: „Vreau ca statul să mă apere'

Mirela Vaida a intervenit rapid după ce a fost atacată de bărbat și nici măcar nu i-a permis să termine fraza. Ulterior, moderatoarea emisiunii a Acces Direct a mărturisit că se vede nevoită să ceară ajutorul autorităților. Amenințările le-au fost adresate și Adrianei Bahmuțeanu și Ramonei de la Clejani, fiica nelegitimă a lui Ioniță, care au rămas stupefiate. Totul a pornit de la motivul pentru care a fost contactat, de fapt, Roger.

Mirela Vaida, atacată în direct de fratele lui Ioniță de la Clejani: „O găleată de apă opărită...'Mirela Vaida, atacată în direct de fratele lui Ioniță de la Clejani: „O găleată de apă opărită...'

Mirela Vaida, atacată de Roger, fratele lui Ioniță de la Clejani. I-a adresat cuvinte grele

Bărbatul a intrat în legătură directă în emisiunea de la Antena 1 pentru a discuta despre presupusul fiul al fratelui său, despre care Ramona de la Clejani a spus că ar fi murit în jurul vârstei de 8 ani.

„Atât aș dori să spun și-mi cer iertare: dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă opărită pe toată lumea care sunteți în platou…(…) De ce nu a fost la timpul acela?(…) A fost o greașeală a tinereții (n.r.- când a fost întrebat dacă știa că Ioniță are un copil cu Viorica Rudăreasa). Eu am iubit în viața mea 2.000 de femei.

Dacă la fiecare și-mi cer iertare făceam dragoste și se ducea mâine și poimâne cu altul și cu altul… acum dacă eu eram un lăutar celebru trebuiau să vină toți copiii că sunt ai mei? Îmi cer iertare, pe timpul lui Ceaușescu era vorba fiecare copil trebuie să aibă un tată (n.r.- când a fost întrebat dacă Ioniță a recunoscut-o pe Ramona). Dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă…', a declarat Roger, fratele lui Ioniță de la Clejani.

Mirela Vaida: „Sunt obligată să spun autorităților'

La scurt timp după ce Mirela Vaida a fost atacată de fratele lui Ioniță de la Clejani, prezentatoarea a răbufnit. Printre altele, a mărturisit că este gata să notifice organele legii cu privire la amenințările primite.

„De ce vorbim așa? Nu putem vorbi așa, nu de asta v-am introdus în direct. Am fi vrut să ne spuneți din partea familiei ce știți.(…) E urât ceea ce faceți și e o amenințare. Eu pot să o iau ca atare. Ceea ce faceți dumneavoastră e o amenințare și eu acum sunt obligată să spun autorităților să ia în considerare această amenințare, pentru că noi nu am făcut decât să vă dăm dreptul la un punct de vedere.

Nu sunt eu pe persoană fizică vinovată de faptul că această fată (n.r.- Ramona de la Clejani) a spus că a mai avut un frate de tată cu același frate celebru. Eu, Adriana, etc., suntem aici ca și jurnaliști, eu sunt un moderator. V-am dat posibilitatea să spuneți cel mai bine ce s-a întâmplat. Eu n-am de unde să știu dacă e adevărat ce spune Ramona sau bunicii acelui copil, tocmai de aceea aveam nevoie de o altă părere. Dumneavoastră intrați și amenințați. Ați făcut-o de două ori, deși v-am atras atenția. Eu o s-o iau de bună, pentru că mi se pare că amenințările în această țară nu sunt luate în considerare de către nimeni', a spus Mirela Vaida.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter