Ștefan Bănică și Lavinia, vacanță în Bulgaria. Cât costă hotelul unde s-au cazat

Publicat pe

Ștefan Bănică și Lavinia, vacanță în Bulgaria. Cei doi artiști adoră să călătorească atunci când au timp. Recent, Ștefan Bănică și soția sa, Lavinia Pîrva au plecat în Bulgaria pentru a se relaxa într-un resort de cinci stele. În același loc au fost Mihai Morar cu familia și Amalia Enache și fiica ei, Alma. Cât costă hotelul unde s-au cazat cei doi artisti.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva au plecat în vacanță, în Bulgaria. Cei doi se bucură de câteva zile de relaxare. În urmă cu câteva luni, cei doi au mers într-o vacanță de neuitat în Maldive, unde s-au bucurat de minune. De această dată, Ștefan și soția sa au decis să își petreacă vara mai aproape, în Bulgaria.

Ștefan Bănică și Lavinia, vacanță în Bulgaria. Cât costă hotelul unde s-au cazatȘtefan Bănică și Lavinia, vacanță în Bulgaria. Cât costă hotelul unde s-au cazat

În ultima perioadă, pe rețelele sociale au apărut o mulțime de imagini din vacanțele de lux ale vedetelor autohtone. Majoritatea au ales ofera unei celebre agentii de travel pentru a merge la resortul luxos Reina del Mar din Bulgaria.

Citește și: Prin ce a trecut fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, înainte de divorțul părinților:„Un copil nu poate să vadă…'

Citește și:Ce relație are Andreea Marin cu Radu Ștefan Bănică:„Așa văd eu lucrurile. E crescut cu mult…' / EXCLUSIV

Citește și:Ce dietă ține Anamaria Prodan la 49 de ani:”Am grijă de mine, căci vârsta nu iartă”

Citește și: Marcela Fota a fost criticată dur de o colegă de breaslă, după ce s-a cuplat cu un tânăr de 23 de ani: „Ce drame făcea”

Ștefan Bănică și Lavinia, vacanță în Bulgaria

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva se bucură de câteva zile de vacanță. Cei doi au mers în Bulgaria, unde se răsfață într-un resort all inclusiv de cinci stele. Lavinia și Ștefan au plecat în concediu, alături de fiul lor, Alexandru, pentru a se bucura de o vacanță plăcută.

Artista se simte foarte bine în vacanță, dovada fiind imaginile postat de Lavinia pe rețelele de socializare, chiar din vacanță. Nu putem trece cu vederea faptul că partenera lui Ștefan Bănică are un corp perfect. Cei doi artiști sunt discreți cu viața lor personală și postează rareori poze împreună.

Cât costă hotelul unde s-au cazat cei doi artiști

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică s-au cazat la un resort situat în regiunea Varna, Reina del Mar. În ultima perioadă, mai multe vedete din România au ales acest resort din Bulgaria.

Persoanele care vor să să se bucure de serviciile luxoase de la Reina del Mar, trebuie să scoată din buzunar, pentru un sejur de doi adulti și un copil, suma de 5.800 de euro. În 2017, Lavinia și Ștefan au ales să își unească destinele în Bulgaria, ceea ce înseamnă că acest loc este important pentru ei.

De ce s-au căsătorit Lavinia și Ștefan Bănică în Bulgaria

Adevăratul motiv pentru care Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva s-au căsătorit în Bulgaria a fost dezvăluit chiar de îndrăgita artistă. Vedeta a explicat în urmă cu ceva timp de ce a luat această decizie. Cei doi s-au căsătorit în 2017, având o nuntă discretă, departe de ochii curioșilor.

'Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo. Sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat', a declarat Lavinia în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă