Cum își serbează Ștefan Bănică ziua de naștere. Artistul a împlinit 54 de ani

Publicat pe

Ștefan Bănică își serbează ziua de naștere astăzi. Îndrăgitul artist împlinește frumoasa vârstă de 54 de ani. În cadrul unui interviu, actorul a dezvăluit cum a ales să își petrecă ziua, dar și care a fost prima persoană care l-a sunat la miezul nopții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Este zi de sărbătoare! Ștefan Bănică Jr. își serbează luni, 18 octombrie, ziua de naștere. Actorul împlinește vârsta de 54 de ani și a făcut primele declarații despre cum se simte.

În cadrul unui interviu, artistul a dezvăluit cum a ales anul acesta să-și petreacă ziua de naștere.

Citește și: Cel mai important sfat pe care l-a primit Radu Ștefan Bănică de la tatăl lui:„Să stau în…’

Citește și: Ștefan Bănică, despre relația cu tatăl său:'Nu avea chestia asta, să îmi spună că e mândru de mine'

Citește și: Gabriela Cristea a recunoscut că și-a înșelat unul dintre parteneri:„O singură dată…’

Citește și: Bianca Drăgușanu își face o nouă intervenție estetică:„Vreau să inventez moda…’

Cum își serbează Ștefan Bănică ziua de naștere

Ștefan Bănică susține, chiar în ziua în care a împlinit vârsta de 54 de ani, că vârsta este mai puțin importantă și că lucrurile care contează cu adevărat nu țin cont de ani.

Ei bine, actorul a mai adăugat faptul că se simte destul de împăcat cu el și că nu are nicio problemă că, de acum, va spune că a mai adăugat un an la vârstă.

'Mă simt bine. Deocamdată, pe vremurile astea trebuie să te simți bine că dacă nu te simți bine e rău. Eu sunt extrem de împăcat cu mine însumi din punctul ăsta de vedere al vârstei, n-am o problemă. Important e tu să te simți bine, vârsta e mai puțin importantă', a spus Ștefan Bănică Jr. la Antena Stars.

Prima persoană care i-a urat un sincer și călduros 'La mulți ani' a fost chiar fiica lui, Violeta. Deși susține că a fost născut la 7 dimineață și că urările ar trebui fi făcute atunci, majoritatea persoanelor îl contactează la miezul nopții.

'Fiica mea, Violeta. Eu tot le spun alor mei că eu m-am născut la 7 dimineața, dar majoritatea vor să sune de la 12 noaptea, atunci când începe data de 18 și fiica mea a fost prima', a mai spus artistul.

De asemenea, juratul de la X Factor a mai adăugat faptul că o să-și petreacă ziua de naștere alături de familie, așa cum se întâmplă în fiecare an.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter