Ștefan Bănică, despre relația cu tatăl său: "Nu avea chestia asta, să îmi spună că e mândru de mine"

Publicat pe

Pentru Ștefan Bănică a fost, cu siguranță, mult mai greu decât pentru alții să iasă de sub „ștampila” de fiul lui Ștefan Bănică Sr. și să-și confirme talentul. Recent, actorul a făcut niște dezvăluiri emoționante cu privire la relația pe care a avut-o cu tatăl său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică face parte dintr-o familie de artiști și a dus, fără doar și poate, tradiția mai departe, prin intermediul fiului său, care le calcă pe urme lui și bunicului său. O moștenire deloc ușoară, pe care și el a simțit-o la rândul său. Artistul și-a idolatrizat tatăl și a rememorat cu emoție momentul în care a urcat pe scenă pentru prima oară alături de celebrul său părinte.

Ștefan Bănică, despre relația cu tatăl său: "Nu avea chestia asta, să îmi spună că e mândru de mine"Ștefan Bănică, despre relația cu tatăl său: "Nu avea chestia asta, să îmi spună că e mândru de mine"

Ștefan Bănică, pentru prima oară pe scenă alături de tatăl lui, la 5 ani

În calitate de jurat la Next Star, sho-ul de talente al Antenei 1, Ștefan Bănică jurizează copii care speră să devină celebri. Recent, apariția unui puști pe scenă i-a declanșat actorului amintiri emoționante din vremea copilăriei, când a urcat pentru prima oară pe scenă alături de părintele său. Paradoxal, actorul a mărturisit că Ștefan Bănică Senior nu-l lăuda niciodată, însă parcursul său profesional ulterior a dovedit că acestă strategie a funcționat din plin.

'Era premiera de la Teatrul Bulandra a celebrei piese 'O scrisoare pierdută', pusă în scenă de Liviu Ciulei din 1972, iar eu am fost acolo, aveam 5 ani. Habar nu aveam despre ce e vorba, dar eram prezent acolo şi nu înţelegeam de ce tata, care îl juca pe Ghiţă Pristanda, avea o sabie şi nu o scoate din teacă, aia era problema mea. La final, stăteam în primul rând şi tata m-a luat pe scenă la aplauze lângă toată distribuţia, nici nu ştiam eu atunci lângă cine stau. Tata nu avea chestia asta, să îmi spună mie că e mândru de mine. Le spunea altora, dar mie nu, probabil ca să nu mi-o iau în cap', a mărturisit Ştefan Bănică, după numărul unui puști pe scena Next Star.

Citește și: Lavinia Pîrva, despre Ștefan Bănică în rolul de tată: „E mai exigent și mai panicat”

Citește și: Imagini rare cu Ștefan Bănică și fiul lui cel mic: „Alexandru e o binecuvântare'

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit religios. Cum arată rochia de mireasă

Citește și: Kylie Jenner este însărcinată. Vedeta va deveni mămică pentru a doua oară

Citește și: Irina Mohora a născut. Prima imagine cu bebelușul

Lecțiile de viață primite de la tatăl său

Artistul i-a călcat pe urme lui Ștefan Bănică senior, moștenindu-i talentul. Acesta a povestit că învățăturile pe care le-a primit de la tatăl său și-au pus amprenta asupra modului său de a gândi și a oferit drept exemplu o întâmplare de când era el copil.

„Lecțiile de viață primite de la tata și-au pus amprenta pe modul meu de a gândi. De exemplu, puști fiind, i-am spus ‘Tată, am fost la un film și nu mi-a plăcut actorul din rolul principal. Mi s-a părut că e slab.

Deci nu ai plătit biletul. Atunci să nu îți mai dai cu părerea despre cineva care a făcut ceva. Tu ce ai făcut? Nu ai făcut nimic. Când o să plătești bilet, să îți dai cu o părerea. Când o să faci ceva, să îți dai cu părerea’, a povestit artistul în cadrul emisiunii „Rețeaua de idoli’, de la TVR 2.

Ștefan Bănică a continuat să spună că, după ce a jucat în „Liceenii’, a vorbit din nou cu tatăl lui despre actorul pe care l-a considerat slab.

„Au trecut anii și am făcut „Liceenii’. Am vorbit din nou cu tata. „Auzi, rămân la aceeași părere, dar acum ai dreptul să vorbești’, mi-a spus el.

Am înțeles atunci cum merg lucrurile când vrei să pui cărămidă peste cărămidă și să faci o construcție. O clădire nu începe cu etajul întâi, începe cu parterul’, a mai povestit Ștefan Bănică Jr.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter