Câinele lui Macron a devenit viral pe internet. Cum și-a făcut Nemo stăpânul de râs! (video)

Publicat pe

Emmanuel Macron nu e primul președinte francez care și-a adus la Élysée prietenul necuvântător, însă, după ultima ispravă, haioasa corcitură dintre labrador și griffon are toate șansele să devină cel puțin la fel de cunoscută ca stăpânul său. Surprins într-o postură interzisă, Nemo, câinele lui Macron, a devenit viral pe internet…

 

Emmanuel Macron, ministrul german de externe Sigmar Gabriel și… Nemo.

 

E lucru știut că prezența unui animal de companie nu doar că suscită simpatie, ci, uneori, te scoate din încurcătură, atunci când situația poate deveni tensionată. Asta o știu și Barack Obama, și Regina Angliei, și Vladimir Putin, ale căror animale de companie au ținut de multe ori prima pagină a ziarelor. De data aceasta, a venit rândul președintelui Macron să intre în celebrul club, iar asta datorită (sau, mai bine zis, din cauza) simpaticului său patruped Nemo, o corcitură de labrador cu griffon, care și-a făcut stăpânul de râs în timpul unei întâlniri privater cu trei miniștri adjuncți din guvernul său.

 

Emmanuel Macron și Nemo se pregătesc să-l întâmpine pe președintele Nigeriei.

Pe scurt, în timp ce se dezbăteau probleme importante pentru țară, Nemo a intrat nonșalant în cameră, ca un obișnuit de-al locului, și spre stupefacția celor patru participanți la discuție (care mai întâi au auzit zgomotul aferent), a ridicat piciorul și a făcut pipi la șemineu, după care, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, a părăsit demn încăperea, în hohotele de râs ale martorilor.


„Chiar mă întrebam ce este zgomotul acesta', a comentat, râzând, Brune Poirson, secondat de Julien Denormandie, un alt ministru adjunct și consilier al președintelui, care a întrebat amuzat: „Se întâmplă des asta?'. Răspunsul lui Macron nu s-a lăsat așteptat: „Nu, niciodată. Tu i-ai declanșat un comportament complet neobișnuit al câinelui meu!'. Cu siguranță Nemo, care a fost adoptat în această primăvară dintr-un adăpost, nu a fost pedepsit de președinte, fiindcă e clar că încă nu și-a însușit codul bunelor maniere. Noi credem însă că ar merita premiat, fiindcă altfel nu l-am fi văzut prea curând pe Emmanuel Macron râzând cu atâta poftă, într-un filmuleț care s-a viralizat cu viteza luminii!

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter