DJ Wanda şi-a făcut de cap prin Bucureşti ca în “Sex and the City”!

Publicat pe

DJ Wanda a sărbătorit ziua de 8 martie în avans şi a iesit în oraş, alături de cele mai bune trei pietene, pentru o zi plină de distracţie şi shopping. Cele patru au recreat atmosfera din celebrul serial american Sex and the city', intrand în pielea îndrăgitelor Carrie, Samantha, Miranda şi Charlotte.

 

DJ-Wanda-Sex-And-The-City-4

 

În această formulă, ele au colindat magazinele de lux, s-au răsfăţat în saloane de înfrumuseţare, au luat masa în restaurante exclusiviste şi au defilat pe străzile oraşului, oprind traficul şi făcând zeci de şoferi să le claxoneze admirativ.

DJ-Wanda-Sex-And-The-City-1

Cred că toate femeile s-au identificat, la un moment dat, cu personajele din Sex and The City. Am vrut să celebrez ziua de 8 martie în avans, printr-o ieşire în oraş alături de prietenele mele Sorina, Oksana şi Iulia. Fiecare dintre noi ne identificăm cu unul dintre personajele serialului. Eu sunt Samantha, cu toate că nu sunt blondă. Sunt la fel de trăznită ca şi ea, iar amândurora ne plac băieţii frumoşi şi tineri', declară DJ Wanda.

 

Cele patru prietene şi-au început ziua la sală, au continuat la salon şi apoi la shopping. La shopping a fost cel mai greu. Am petrecut câteva ore prin magazine şi am cheltuit mii de euro pe rochii, pantofi şi genţi. A fost un cadou pe care fiecare şi l-a făcut singură, de Ziua Femeii. Cele mai frumoase cadouri în viaţa ţi le faci singură. Apoi, seara a continuat la cină, cu discuţii despre bărbaţi şi sex. A fost una dintre cele mai frumoase zile', continuă DJ Wanda.

 

 

 

DJ-Wanda-Sex-And-The-City-3

DJ-Wanda-Sex-And-The-City-2

 

Foto: PR

 

DJ Wanda invata sa traga cu pistolul

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter