Noua iubită a lui Brad Pitt ascunde multe secrete. Este măritată, are un copil, iar actorul este prieten cu soțul ei, mult mai în vârstă

Publicat pe

După trei ani de la despărțirea de Angelina Jolie, Brad Pitt s-a afișat, în sfârșit, cu o femeie despre care tabloidele de peste Ocean spun că este iubita lui. Supriză, însă! Fotomodelul Nicole Poturalski este căsătorită și are un copil, iar pe Brad l-a cunoscut chiar în restaurantul soțului ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nicole Poturalski, fotomodelul german, cu origini poloneze, are 27 de ani și este prima femeie cu care Brad Pitt s-a afișat după despărțirea de Angelina Jolie. Însă, chiar dacă a ales trei ani până a cules, actorul de 56 de ani are o problemă: iubita lui este căsătorită și are și un copil. Greu de crezut că Brad nu știa acest lucru, având în vedere că a cunoscut-o pe Nicole chiar în restaurantul soțului ei, Roland Mary.

Actorul cunoştea respectivul local din Berlin, 'Borchardt', încă din 2009 când a filmat pentru 'Ticăloşi fără glorie'. Idila cu Nicole ar fi început în august 2019, când ea i-a strecurat numărul de telefon în buzunar.

Potrivit Click.ro, Nicole și Brad au fost văzuţi pentru prima oară împreună, anul trecut, în zona VIP, la concertul lui Kanye West, din Hollywood Bowl, Los Angeles. Însă abia recent s-a descoperit povestea lor de iubire, în timp ce se află împreună în vacanţă în sudul Franţei.

Noua iubită a lui Brad Pitt ascunde multe secrete. Este măritată, are un copil, iar actorul este prieten cu soțul ei, mult mai în vârstăNoua iubită a lui Brad Pitt ascunde multe secrete. Este măritată, are un copil, iar actorul este prieten cu soțul ei, mult mai în vârstă

Nici vorbă de scandal, însă. Roland, în vârstă de 68 de ani, nu este gelos și nu are nici o problemă ca soția lui să se iubească cu Brad Pitt și ar fi afirmat că el și Nicole sunt într-o căsătorie deschisă. La rândul său, nici el nu este ușă de biserică. Roland Mary, a fost însurat de mai multe ori şi are 5 copii.

Brad Pitt nu a comentat dezvăluirile din tabloide și face tot posibilul să grăbească divorţul de Angelina, de care s-a despărţit în 2016. Ei au împreună şase copii: Maddox, 19 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 14 ani, şi gemenii Vivienne şi Knox, de 11 ani.

Pe de altă parte, surse apropiate spun că Nicole nu are de gând să divorţeze.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter