Actorul Vincent Cassel s-a căsătorit. Soția lui este cu 30 de ani mai tânără!

Publicat pe de Oana Pantazi

Cunoscut pentru rolurile negative pe care le-a interpretat de-a lungul carierei, recent a jucat rolul vieții sale – unul pozitiv! Actorul Vincent Cassel s-a căsătorit cu modelul de origine franceză Tina Kunakey, cu 30 de ani mai tânără.

Soția lui vincent Cassel, Tina Kunakey, este cu 30 de ani mai tânără.

Soția lui vincent Cassel, Tina Kunakey, este cu 30 de ani mai tânără.

Cunoscut publicului roman și din rolurile Frumoasa și bestia, Lebăda Neagră și filmele francizei Oceans , chipul lui Vincent Cassel este oricum numai greu de uitat nu. Figura lui aspră, părul grizonant și ochii de culoarea oțelului sunt o combinație fatală, iar în ciuda aspectului său de băiat rău, sau poate tocmai de aceea, actorul a avut dintotdeauna succes la femei. Cea mai cunoscută dintre ele, care i-a fost și soție timp de 14 ani și i-a dăruit doi copii, este Monica Bellucci, de care a divorțat în 2013. Cinci ani mai târziu, Vincent Cassel s-a căsătorit din nou, actorul legându-și destinul de cel al unei alte frumuseți exotice – modelul de origine franceză Tina Kunakey, în vârstă de 21 de ani!

La ieșirea de la Primărie. Tina a purtat o superbă rochie de mireasă creată de Vera Wang.

La ieșirea de la Primărie. Tina a purtat o superbă rochie de mireasă creată de Vera Wang.

Ceremonia a fost ținută într-un sat din Țara Bascilor, Bidart, aflat în apropiere de Biarritz, orașul natal al miresei, iar pe lista oaspeților celebri s-au aflat actrița Adele Exarchopoulos (cunoscută din Warmest Color) și artistul JR. Mireasa a purtat o superbă rochie Vera Wang. Tina, care are un CV incredibil la vârsta ei – în portofoliul modelului găsindu-se nume ca Dior, Jean Paul Gaultier și L’Oréal –, este faimoasă și pe Instagram, unde are o jumătate de milion de urmăritori, s-a măritat cu legendarul Vincent Cassel, bifând un nou record: între ei sunt nu mai puțin de 30 de ani diferență. Cei doi proaspeți soți se potrivesc însă de minune, după cum o dovedește coperta Vanity Fair, pentru care au pozat recent.


Într-un interviu pentru New York Times, a vorbit despre diferența de vârstă dintre el și tina, dar și despre faptul că el, ca bărbat, are abilitatea aceasta de a începe o viață nouă'. Nu este întotdeauna drept. Am 51 de ani și mă însor cu o fată de 21 de ani'. Pe de altă parte, „sunt foarte îndrăgostit de ea și cu siguranță vom avea copii', a mai adăugat actorul.

Foto: Hepta, Instagram

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter