Acuzații grave la Exatlon! Mama unui concurent vorbește despre cel care ”i-a amputat” viitorul fiului ei

Publicat pe de Alina Dan

Este tânăr, șarmant, unul dintre cei doi români care au ajuns la o olimpiada de iarnă, fiind performer la săriturile cu schiurile și unul dintre cei mai rapizi războinici de la Exatlon. Tânărul Iulian Pitea are 21 de ani și până la această fragedă vârstă a trăit experiențe demne de un român de aventuri. A avut o perioada în care visa să ajungă cascador, a plecat de acasă, din Brașov, și a venit în capitală fără a avea garanția unui acoperiș deasupra capului, se descrie că un veritabil supraviețuitor și nu există ceva care să-l sperie cu adevărat.

Trăind trei sferturi din viață printre străini, cum povestește mama sa, Marcela Pitea, sportivul a învățat de mic să se apere de cei din jur, să-i „citească” și s-a maturizat înainte de vreme. A învățat, forțat de împrejurări, că citească oamenii foarte bine.

Sportul a fost și este marea iubire a atletului Exatlon, deși acesta a îndurat foarte multe nedreptăți, bătăi la propriu, după cum susține chiar Iulian Pîtea, chiar de la antrenorul lui de la acea vreme, coordonator pe atunci al lotului olimpic și național și cel pe care îl consideră mentorul sau.

Când m-a bătut, făcusem 18 ani. Și din cauza lui n-am mai putut face sport, cu toate că m-am chinuit. L-am dat în judecată, nu am ajuns să mă judec cu el pentru că au început amenințările, că nu o să mai pot face sport, că o să îmi bage bețe în roate. Eu am fost sabotat de acest antrenor. Mi-am zis apoi că pot să trec peste, că pot să lucrez cu el, și am mai lucrat doi ani cu acest om. Nu m-a mai bătut, a mai ridicat tonul, dar pe ceilalți i-a bătut constant„, povestea înainte de aventură din Dominicană, Iulian Pitea, despre cea mai mare dezamăgire a viețîi lui.

Traumele tânărului sportiv au fost trăit foarte intens și de mama acestuia, Marcela Pitea, care atunci când aude pronunțat numele celui care i-a marcat fiul, izbucnește în lacrimi.

Nu se poate ierta, asta niciodată nu se poate șterge … Este dureros că i-au amputat viitorul', a acuzat printre lacrimi doamna Pîtea, care ar fi vrut să își vadă fiul în continuare pe marile podiumuri sportive ale lumii, reprezentând România.

Are însă ocazia acum să îl urmărească evoluând spectaculos pe traseele de la „Exatlon' și e mândră de ceea ce a devenit fiul sau.

Marcela Pîtea spune că are o relație specială cu el și îi simte trăirile chiar și de la mii de kilometri distanță.

Urmărim la Exatlon cu sufletul la gură. Când îi anunță numele eu întru în tranșă și de multe ori nici nu realizez când termină traseul. Eu trăiesc în continuare cu adrenalină lui și cu tot ceea ce îl caracterizează. Sunt conectată la el dintotdeauna„, spune femeia.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter