Adela Popescu şi Radu Vâlcan încep O nouă viaţă

Publicat pe

Adela Popescu şi Radu Vâlcan revin pe postul Acasă în O nouă viaţă', prima telenovelă muzicală românească a cărei premieră este programată pentru  duminică, 2 februarie, de la 20.30, zi în care Acasă aniversează 16 ani.

 

Alături de ei se vor afla tinerii actori Alina Eremia, Dorian Popa, Sore Mihalache, Cristina Ciobănaşu sau Vlad Gherman, dar şi actori cu multă experienţă în teatru şi film, precum: Marin Moraru, Bebe Cotimanis, Carmen Tănase, Elvira Deatcu sau Mihai Călin.

 

Adela Popescu şi Radu Vâlcan încep O nouă viaţăAdela Popescu şi Radu Vâlcan încep O nouă viaţă

 

Noua producţie, care derivă din serialul de succes Pariu cu viaţa', vine cu un scenariu inedit, cu piese originale LaLa Band, cover-uri celebre, iar la începutul şi finalul fiecărui episod, telespectatorii vor urmări videoblog-uri cu membrii LaLa Band.

 

Ioana se întoarce din străinătate, unde a fost plecată pentru studii. Când ajunge acasă, află că i-a fost ascuns ceva grav', spune Alina. Andrei începe O nouă viaţă destul de încrezător în forţele proprii, îşi deschide un business alături de prietenii săi, relaţia cu Ioana este una linşitită… însă lucrurile nu vor fi roz pentru prea multă vreme!', o completează Dorian.

 

Adolescenţii care au format LaLa Band în Pariu cu viata' sunt acum nişte tineri care încearcă să-şi construiască O nouă viaţă'.

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter