Adele a slăbit enorm după divorț! Cum arată solista acum: a ajuns de nerecunoscut!

Publicat pe

La începutul lunii septembrie, Adele a anunțat că divorțează de soțul ei, Simon Konecki, și, nici două luni mai târziu, artista a afișat o siluetă greu de recunoscut… Iată cât de mult a slăbit Adele!

Adele a slăbit enorm în ultimul timp, fiind greu de recunoscut chiar și de către prietenii ei! E adevărat, ea nu s-a încadrat niciodată în tiparul de frumusețe clasic, 90-60-90, dar nu numărul kilogramelor i-a adus artistei celebritatea, ci vocea senzațională, așa că aceasta nu a avut niciodată de ce să fie preocupată excesiv de aspectul ei fizic, oricum a umplut săli întregi și continuă să o facă. Totuși, de-a lungul timpului artista a mai afișat de câteva ori o siluetă mai zveltă, însă parcă nu ca acum, după divorțul de soțul ei, Simon Konecki…

Adele a slăbit mai mult ca niciodată!

Zilele trecute, Adele a fost surprinsă petrecând la ziua de naștere a unui coleg de breaslă la fel de faimos, Drake, care a și postat o fotografie în social media alături de celebra artistă. Dacă el nu i-ar fi menționat numele, probabil că nimeni nu ar fi recunoscut-o pe Adele, iar asta deoarece a slăbit enorm! Cântăreața arăta senzațional într-o rochie neagră, din catifea, cu umerii goi, și părea extrem de fericită. Este greu de spus dacă este doar o aparență sau care este motivul pentru care Adele a slăbit atât de mult, dar este clar că divorțul de partenerul ei i-a produs suferință…

După 3 ani, și-au zis adio!

După trei ani de căsnicie ani, Adele și Simon Konecki s-au despărțit, confirmând astfel zvonurile, apărute încă din luna aprilie, despre deteriorarea relației lor, relație care nu mai mergea de ceva vreme… Deși au format un cuplu încă din 2011 și au un fiu împreună, Adele și partenerul ei, omul de afaceri Simon Konecki, s-au decis să meargă pe drumuri separate.

Vestea a căzut ca un trăsnet pentru fanii artistei, care îi considerau cuplul perfect. Artista a devenit mamă în anul 2012, însă cei doi s-au căsătorit abia în 2016, după cinci ani de relație, în cadrul unei ceremonii secrete, Adele confirmând vestea mariajului abia un an mai târziu, în timpul discursului de acceptare la Premiile Grammy. Conform surselor, Adele a fost cea care a intentat divorțul de Simon Konecki, după 8 ani de relație și trei de mariaj, în urma căruia a rezultat un băiețel, Angelo, în vârstă de 6 ani!

Foto: Hepta, Instagram

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter