Câți bani pierde Adele, după divorțul de Simon Konecki, care i-a fost soț trei ani / Suma este FABULOASĂ!

Publicat pe

Este oficial! Din cauza lipsei unui contract prenupțial, Adele va rămâne fără jumătate din avere, suma care îi revine lui Simon Konecki, cel care i-a fost soț trei ani, fiind una fabuloasă. Așadar, Adele va fi nevoită să vireze în contul fostului soț nu mai puțin de 80 de milioane de euro, adică jumătate din averea sa.

Câți bani pierde Adele, după divorțul de Simon Konecki, care i-a fost soț trei ani / Suma este FABULOASĂ!Câți bani pierde Adele, după divorțul de Simon Konecki, care i-a fost soț trei ani / Suma este FABULOASĂ!

Tabloidul The Sun scrie că Simon Konecki  ar primi 80 de milioane de euro în urma divorțului de Adele, una din cele mai faimoase cântărețe din lume. Pentru că Adele nu a fost inspirată să întocmească un contract prenupțial înainte de căsătoria cui fondatorul Drop4Drop, legea o obligă să dea bărbatului de care divorțează jumătate din toți banii săi.

Căsnicia dintre Adele și Simon a durat doar 3 ani de zile. Motivele divorțului nu sunt cunoscute, însă presa de scandal vorbește despre infidelitatea bărbatului.

Cei doi au împreună un fiu, Angelo, născut în 2012.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter