Adele – O apariţie surprinzătoare pe coperta unei reviste: „Cred că oamenii se pot identifica cu mine”

Publicat pe

După ce a bătut toate recordurle cu single-ul „Hello' şi se pregăteşte să-şi lanseze cel de-al treilea album din carieră, Adele se află acum pe coperta revistei „Rolling Stone', într-o ipostază surprinzătoare.

 

adele2

 

Cântăreaţa în vârstă de 27 de ani a pozat fară machiaj, îmbrăcată într-un halat şi cu părul ud, dovedind o dată în plus cât de împăcată este cu felul în care arată. Apărând mereu foarte machiată, artista oferă acum o nouă imagine a ei, arătându-şi frumuseţea naturală.

 

Departe de silueta standard, dar mult mai aproape de felul în care arată oamenii obişnuiţi, Adele mărturiseşte ca au existat numeroase ocazii în care s-a întrebat dacă ar fi mai avut atât succes dacă era mai slabă.

 

„Cred că oamenii se pot identifica cu mine. Nu spun că toată lumea arată ca mine, dar comparaţia se face în mod uşor deoarece nu sunt perfectă'.

 

Adele a profitat de ocazie pentru a sublinia încă o dată că nu este căsătorită. De 4 ani, ea are o relaţie cu Simon Konecki, cei doi fiind părinţii unui băieţel în vârstă de 2 ani.

 

Faptul că au un copil împreună i se pare lui Adele un angajament mult mai important decât o căsătorie.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YQHsXMglC9A[/youtube]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter