Adelin Petrişor pleacă de la TVR, după 11 ani. Cu ce post TV a semnat

Publicat pe

Adelin Petrişor pleacă din TVR după 11 ani. Jurnalistul a venit la Televiziunea Publică în septembrie 2010, iar înainte lucrase 10 ani la Observator şi Antena 3 şi doi ani la Realitatea TV. Adelin Petrișor se va alătura redacţiei unui post de televiziune recent înfiinţat în România. De asemenea, prezentatorul de ştiri, Daniel Coman îl urmează.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Potrivit Paginademedia, Adelin Petrişor pleacă de la TVR şi se va alătura postului Euronews România alături de Daniel Coman. Cei doi au trecut concursul Euronews România, iar împreună cu alţi jurnalişti vor face echipă la postul TV.

Adelin Petrişor pleacă de la TVR, după 11 ani. Cu ce post TV a semnatAdelin Petrişor pleacă de la TVR, după 11 ani. Cu ce post TV a semnat

Probele au fost susţinute de aproximativ 100 de candidaţi, dintre care doar 10, 15 au fost declaraţi „eligibili'.

Adelin Petrişor a declarat că urmează să părăsească TVR la sfârşitul lunii februarie, pentru a se alătura echipei Euronews.

În acelaşi timp şi Daniel Coman a confirmat mutarea şi că va începe activitatea din luna februarie, potrivit Pagina de Media.

Citește și: Ce spune Anamaria Prodan despre declarațiile de dragoste făcute de Dani Mocanu:„E de felicitat

Citește și: Cum a reacționat George Burcea după ce s-a speculat că Viviana Sposub este însărcinată:„O poză pe Instagram nu este…

Ce funcții a avut Adelin Petrișor la TVR, timp de 11 ani

În cei peste 11 ani la TVR, Adelin Petrişor a fost reporter special şi şef al secţiei eveniment. De asemenea, a fost prezent la evenimente precum Primăvara Arabă (a fost în Egipt la căderea regimului Mubarak).

A fost în Tripoli, în Libia, în singura echipă de jurnalişti români (împreună cu Florin Dobre) care documenta conflictul în urma căruia a căzut regimul lui Ghadafi.

De asemenea, acesta a fost în Coreea de Nord, în aprilie 2012, a transmis din Irak, Afganistan şi Siria. În timpul pandemiei, a fost primul jurnalist care a realizat un reportaj în secţiile de Terapie Intensivă (chiar la începutul crizei sanitare).

La rândul său, Daniel Coman a venit în TVR în 2016, de la Observatorul Antenei 1. La postul public a fost reporter pe economic, iar apoi a intrat ca prezentator. A prezentat iniţial jurnalele de dimineaţă, apoi ediţii speciale şi jurnalul de la ora 14.00.

A realizat emisiunea economică „Pe datorie”, difuzată de TVR 1 în anul 2021.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter