Adelina Pestrițu dezvăluie cât câștigă un influencer: "Din social media îți poți cumpăra case, mașini..."

Publicat pe
Adelina Pestrițu dezvăluie cât câștigă un influencer: "Din social media îți poți cumpăra case, mașini..."Adelina Pestrițu dezvăluie cât câștigă un influencer: "Din social media îți poți cumpăra case, mașini..."

Potrivit E! People Choice Awards, celebrele premii internationale din America, Adelina Pestrițu este cel mai bun influencer din România în 2019, premiu certificat de voturile oamenilor de pretutindeni. Puțini dintre cei care îi admiră sau invidiază succesul știu însă ce muncă uriașă, câtă dedicare și câtă seriozitate stă în spatele acestei îndeletniciri. Despre asta ne-a vorbit Adelina Pestrițu într-un interviu pe care ar trebui să-l citească toți tinerii care doresc să trăiască exclusiv din social media.

În primul rând, se cuvine să te felicităm! Cum e să fii cel mai bun influencer din România, desemnat de E! People Choice Awards?

Va mulțumesc nespus! Nici nu știu cum aș putea descrie mai bine emoția pe care o simt atunci când mă gândesc la acest premiu colosal pentru cariera mea. Este categoric cea mai mare realizare profesională de până acum. Faptul că organizatorii unei gale internaționale au apreciat activitatea mea online, iar publicul mi-a oferit toată susținerea mă face să mă simt mai puternică, împlinită și curajoasă.

Spun curajoasă, pentru că povestea mea de influencer a început atunci când nu aveam prea multe cunoștințe despre acest rol, însă am experimentat, am învațat din greșeli, m-am implicat din ce în ce mai mult și iată că s-a transformat într-o muncă full time, fără concediu, relaxare sau pauze. Am mers înainte și astăzi am fost premiată la una dintre cele mai importante și respectate gale la nivel mondial. Este uimitor!

Ce stă, de fapt, în spatele imaginii glam de pe Instagram? Câtă muncă?

Știu că încă mai sunt oameni care spun despre influenceri că taie frunză la câini'. Nu este nici pe departe așa și va povestesc în câteva cuvinte. Mă trezesc dimineața și adorm noaptea târziu. 90% din timpul meu îl petrec cu telefonul în mâna, fie că postez pozele pentru care am tras sute de cadre înainte, până am ales-o pe cea favorită, fie că scriu un articol pe blog, filmez un vlog, pozez pentru diverse campanii pe care le am în desfășurare sau stabilesc întâlniri cu posibili colaboratori.

Toate astea le fac în timpul în care alerg prin oraș cu treabă sau sunt cu Zeny în brațe încercând să mă joc cu ea sau să o adorm. Mă odihnesc doar câteva ore pe noapte, însă niciodată nu-mi odihnesc mintea. Ea este într-o continuă căutare de content original și care să mă reprezinte. Pentru mine nu există concedii, cină, mic dejun sau luna de miere fără telefon. Tocmai aceste ocazii sunt generatoare de content, astfel că, atunci când unii dorm sau sunt la masaj, eu lucrez. Zilnic, fără oprire.

Am avut prieteni care și-au dorit să mă însoțească pe parcursul zilei și s-au dat bătuți după câteva ore, pentru că n-au putut face față agitației și rapidității cu care am ajuns să fac lucrurile.

Ce sfat le-ai da tinerelor care vor să-ți calce pe urme?

Să creadă în ele, să se implice în ceea ce fac, să fie perseverente, autentice, atente la cei din jur și la ce le transmite comunitatea și, lucrul cel mai de preț în această meserie, să fie serioase.

Kim Kardashian câștigă și 50.000 de dolari pentru o postare în social media… Crezi că, la noi, se va ajunge vreodată la acest record?

Da. Se va ajunge. În momentul în care toți oamenii vor înțelege cât de importantă este activitatea în mediul online și vor aprecia promoterii care convertesc. E important să se explice pentru ce le ceri colaboratorilor tăi o sumă atât de mare în vederea promovării. Trebuie să justifici prin rezultate aceste zerouri.

Se poate trăi în România exclusiv din social media?

Da. Se poate trăi mai mult decât bine. Este principala mea sursă de venit. Din social media îți poți cumpăra case, mașini, poți face investiții și îi poți ajuta și pe cei din jurul tău. Trebuie doar să știi cum să gestionezi această putere'.

Cu cine ți-ai dori să faci schimb de experiență dintre influencerii de peste Ocean?

E lesne de ghicit. Cu Kim Kardashian. Este cea mai în măsură să dea sfaturi, pentru că a reușit să-și clădească un imperiu colosal din marketing.

Cum e să amesteci dragostea cu afacerile? Tu și Virgil sunteți parteneri de business, crezi că vor apărea disensiuni?

Ne știm foarte bine unul altuia locul și ni-l respectăm. Evităm să creăm tensiuni, pentru că nu aduc nimic bun nici în viața noastră de familie și nici în afaceri. Într-adevăr, ne ocupăm împreună de cel de al doilea copil' al nostru, Eda Luxury Watches, un brand cu ceasuri de lux și diamante. Este o afacere pe care ne dorim să o creștem frumos, elegant și fără tensiuni. Nu ne place să ne certăm, iar în timp am testat suficient terenul, cât să ne dăm seama ce ne deranjează pe unul sau pe celălalt. Mergem împreună pe toate căile.

Baby Zeny ce mai face? Ultima oară când am vorbit, spusese primul ei cuvânt…

Zeny este o minunăție de copil, adorabilă, înțelegătoare, bună și din ce în ce mai comunicativă. Zilnic descoperă lucruri noi, învățăm și ne dezvoltăm împreună. Încercăm să ne bucurăm de ea cât mai mult posibil. Este bucuria noastră și motivul pentru care muncim și ne dorim să evoluăm.

Ce planuri aveți pentru Sărbători? Zeny îl așteaptă deja pe Moș Crăciun?

De Sărbători, ne dorim să plecăm în Maramureș cu prietenii noștri care au copii, să ne plimbam cu sania, să mâncăm tradițional și să ne facem cadouri de Crăciun. Dacă anul trecut în perioada Sărbătorilor eram internată în spital, anul acesta vreau să fie magic.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter