Adelina Pestrițu, probleme înainte de botezul Zenaidei Maria: ”Trebuie să facem asta, altfel nu ne putem bucura”

Publicat pe

Weekendul trecut a avut loc unul dintre cele mai așteptate evenimente, botezul fetiței Adelinei Pestrițu. Vedeta s-a pregătit foarte mult pentru ca totul să iasă exact așa cum a visat. Adelina Pestrițu a întâmpinat probleme înainte de botezul Zenaidei Maria. 

Agitația a fost foarte mare înainte de frumosul eveniment. La botezul Zenaidei Maria au fost invitați peste 300 de invitați, iar toți au spus prezent. Micuța a fost în centrul atenției la petrecerea ei, iar evenimentul a fost un real succes. Adelina Pestrițu a povestit ce s-a întâmplat înainte cu trei zile de botezul fiicei sale, iar problemele nu au lipsit. Se pare că mulți au vrut să participe la botezul Zenaidei Maria, iar sala de evenimente a fost reorganizată, pentru că invitații nu ar fi avut loc.

Vedeta a povestit cu lux de amănunte toate dificultățile prin care a trecut, dar și cum a comandat mese cu doar 3 zile înainte. Chiar dacă problemele nu au lipsit, petrecerea a fost una spectaculoasă, invitații distrându-se până la 6 dimineața.

'Apropo de locație, să vă povestesc. Cu 3 zile înainte de eveniment, ne-am dat seama că ne-au confirmat prezența mai mulți prieteni decât ne așteptam noi. Bucurie mare, însă ce ne facem cu sala și cum îi așezăm la masă. Și am început să căutăm soluții la această mică-mare problemă. Indiferent cum calculăm, tot nu ne ajută cu nimic. Între timp, vorbind cu cei de la locație, ne-au dat singura soluție existentă și, în același timp plauzibilă: dăm comandă la fabrică de mese mai mari de 12 locuri per bucată.

Când am auzit, mi s-a părut SF. Cum să dăm comandă de mobilă înainte cu 3 zile de marele eveniment? Dacă nu este gata? Dacă nu se potrivesc? Dacă nu vor arăta ok? Cu teamă în suflet, am zis da. Trebuie să facem asta, altfel nu ne putem bucura de acest eveniment cu toți oamenii dragi nouă, care au avut plăcerea să ne fie alături. Și nu ne dorim să-i dezamăgim. Mesele au fost gata în 2 zile.

Apoi, cei responsabili cu decorațiunile și toate micile detalii, au luat măsuri pentru modificările aferente. Am schimbat mesele? Bun. Acum schimbăm și scaunele.' Mi se părea ireal totul, mai ales că se întâmpla pe ultima sută de metri. Era vorba de ore deja. Scaunele au fost comandate și, cu o seară înaintea evenimentului, au ajuns în București, după care au fost perfect așezate, la fel ca și florile, tacâmurile și toate detaliile care făceau decorul să fie desprins parcă dintr-o poveste. Cel puțin așa arăta povestea mea, a noastră, de suflet.', a povestit Adelina Pestrițu pe edamagazine.ro.

Citește și: Adelina Pestrițu a purtat o ținută de inspirație masculină la botezul fiicei sale

Citește și: Dieta cu care Adelina Pestrițu a reușit să slăbească 13 kilograme. Iată care este meniul complet

FOTO: edamagazine.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter