Adevărul despre relația Mishei cu Connect-R după divorț. Sunt nevoiți să vorbească zilnic la telefon

Publicat pe

Misha și Connect-R au divorțat în urmă cu mai bine de doi ani. Cu toate acestea, de dragul fetiței lor, au o relație minunată. Vorbesc zilnic la telefon, se văd săptămânal. Iată în ce relații sunt acum și dacă există vreo posibilitate de a se împăca. 

Invitată în cadrul emisiunii de la Antena Stars, Misha i-a răspuns sincer moderatorului, despre legătura dintre ea și fostul soț. „Putem vorbi de multe feluri de dragoste. Depinde. În cazul meu este vorba de prietenie. Bănuiesc că te referi la relaţia mea cu Relu. Vorbim zilnic, ne vedem o dată la câteva zile.  Nimeni nu este perfect. Nu aş putea să dau o notă pentru aşa ceva.  Maya şi Relu îşi petrec timp împreună deşi el are un program mult mai încărcat decât al meu. Se văd des, la două trei zile, chiar azi au fost împreună la film. I-aş da zece în măsura în care îi permite timpul. O iubeşte foarte mult pe Maya şi îi oferă ceea ce nu a avut el', a povestit Misha pentru „Răi da buni'

„Nu vreau să mă exprim din punctul ăsta de vedere, noi suntem în relaţii ok. Nu aş putea vreodată să vorbesc urât la adresa tatălui Mayei. Vom avea o relaţie frumoasă mereu şi îl respect că îi ofertă totul.', a  mai spus Misha.

Din spusele cântăreței, se pare că nu mai există vreo posibilitate de împăcare, își respectă fostul soț.

Connect-R a petrecut o noapte întreagă în club alături de un fotomodel celebru

Cunoscutul cântăreţ este foarte concentrat în ultima perioadă la proiectele sale, vorbeşte despre viaţa profesională, dar nu şi despre cea personală. Iată că acum el a dezvăluit alături de cine iese în club. Mai are parte şi de distracţie, nu doar de muncă.

Până dimineaţa a petrecut în Capitală alături de Laura Giurcanu. Cei doi s-au distrat până în zori.

„Noaptea în care am baut cel mai mult @lauragiurcanu 💕', a scris cântăreţul în dreptul fotografiei. Imediat, Laura i-a răspuns: „Mai bem', semn că au în plan să iasă şi altădată împreună în oraş.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter