Alex Bodi și Bianca Iordache s-au despărțit! „Nu mai am treabă cu ea”

Publicat pe

Alex Bodi și Bianca Iordache păreau cel mai nou cuplu din showbiz, dar afaceristul a anunțat despărțirea. Nu a oferit prea multe detalii și, rezervat, a preferat să anunțe doar că nu îi mai leagă nimic. S-a vehiculat că bărbatul ar avea o nouă parteneră, iar Alex Bodi a discutat și aceste zvonuri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

 Alex Bodi și Bianca Iordache au fost surprinși împreună, în repetate rânduri. Cei doi nu s-au sfiit să se afișeze pe la localuri scumpe din Capitală, iar Alex Bodi devenise o prezență constantă pe rețelele de socializare ale Biancăi. Cu toate acestea, cei doi au decis să pună punct relației, iar anunțul a fost făcut chiar de Alex Bodi.

Citește și: Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani! Cum a sărbătorit: Andreea Tonciu și Alex Bodi, printre invitații la petrecere

Citește și: Gabi Bădălău, acid la adresa lui Alex Bodi: „Eu nu stau de de vorbă prin parcări”

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre ultimele întâlniri cu Alex Bodi: „Am fost urmărită, era foarte impulsiv”

Citește și: Cine este Bianca Iordache. Fostul ei iubit, prieten cu Alex Bodi, a decedat

După ce nu au mai apărut împreună, foarte multe persoane au început să își ridice semne de întrebare în privința lui Alex Bodi și a Biancăi Iordache. Tânăra a decis să anunțe că nu își dorește să se mai afișeze, însă afaceristul din Mediaș a dezvăluit adevărul. A confirmat, în timpul unui eveniment, că el și Bianca Iordache nu mai formează un cuplu.

Alex Bodi și Bianca Iordache s-au despărțit! „Nu mai am treabă cu ea'Alex Bodi și Bianca Iordache s-au despărțit! „Nu mai am treabă cu ea'

Alex Bodi, primele declarații despre despărțirea de Bianca iordache

Invitat la un eveniment monden, Alex Bodi a decis să discute cu reporterii Antena Stars. Acestora, le-a precizat faptul că nu mai formează un cuplu cu Bianca Iordache. Întrebat fiind de cealaltă vemeie cu care s-a vehiculat că ar avea o relație, afaceristul a răspuns că deși între el și Justyna nu există o astfel de legătură, nu exclude ideea unei relații. Cumpătat și calculat, Alex Bodi a decis să își lase relația cu Justyna în voia sorții, lăsând timpul să decidă.

'Eu nu mai am treabă cu Bianca și eu nu sunt nici cu Justyna ca să zic ceva oficial că să mă vedeți cu ea, concluzii se pot trage multe, dar nu e cazul.', a explicat Alex Bodi.

Alex Bodi și Bianca Iordache au trecut testul timpului, întrucât cei doi se cunosc de ani buni. Tânăra a fost într-o relație cu un bun prieten al afaceristului în perioada în care Bodi era căsătorit cu Bianca Drăgușanu. La scurt timp după ce bărbatul și Daria Radionova și-au spus „adio!', a reluat legăturile cu Bianca, alături de care a avut o scurtă relație.

Alex Bodi și Bianca Iordache păreau cuplul perfect: „Între noi clar e o atracție'

În urmă cu doar câteva săptămâni, înainte ca despărțirea dintre Alex Bodi și Bianca Iordache să bată la ușă, focoasa șatenă a susținut un scurt interviu. A povestit că se simte atrasă de Alex Bodi din varii motive și că fostul soț al Biancăi Drăgușanu este pe gustul ei. Cu toate acestea, nici tânăra nu-și făcuse speranțe prea mari, dat fiind faptul că Bianca Iordache a decis să aștepte până la oficializarea relației până când va reuși să își dea seama dacă se potrivește cu Alex Bodi și din alte puncte de vedere.

'Da, este tiparul meu de bărbat. Chestia asta cu fizicul nu contează și mă interesează sufletul e o aberație, da, când te uiți prima oară la o femeie sau la un bărbat din punctul meu de vedere te atrage fizic, dar intre noi clar e o atracție fizică, iar mai departe vedem cum suntem fiecare ca persoană, ca caracter.', preciza, la momentul respectiv, Bianca Iordache.

Sursa FOTO: Facebook & Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter