Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit. Cu cine va petrece afaceristul sărbătorile de iarnă

Publicat pe .

Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit. Afaceristul și make-up artistul au format un cuplu timp de aproximativ un an, însă, în prag de sărbători, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Deși aveau planuri de nuntă, se pare că tensiunile dintre ei i-a determinat să-și dorească separarea. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Relația dintre Ema Uta și Alex Bodi a trecut printr-un lung șir de despărțiri și împăcări. În ultima perioadă, cei doi dădeau de înțeles că sunt pregătiți să ducă lucrurile la nivelul următor și se gândeau să devină soț și soție. Mai mult, make-up artistul a făcut cunoștintă cu părinții și fiicele afaceristului, semn că relația lor mergea în direcția potrivită. Cu toate acestea, în prag se sărbători, cei doi au decis să pună capăt relației. Aceștia nu au făcut, deocamdată, niciun comentariu referitor la separare.

bod11bod11

Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit. Cei doi își doreau să se căsătorească și să devină părinți, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Aceștia au mai fost despărțiți în trecut, însă nu au putut sta prea multe departe unul de celălalt și și-au mai acordat o șansă. Când relația era pe punctul de a se transforma într-o căsnicie, afaceristul și make-up artistul și-au spus, din nou, „Adio'.

Citește și: Cum se înțelege Ema Uta cu fiicele iubitului ei, Alex Bodi:„Au o relație…'

Citește și: Mircea Badea a criticat-o dur pe Ema Uta. Cum a reacționat iubita lui Alex Bodi:

Citește și: Oxi, adevărul despre experiența Chefi la Cuțite, sezonul 10:”Dacă mă luam după toate vorbele oamenilor…”

Citește și: Nico va deveni bunică! Fiica ei, Alexandra, este însărcinată și va avea un băiețel:”Mă las de muzică dacă are nevoie de mine”

Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit

O sursă apropiată a celor doi a vorbit despre despărțirea acestora. Se pare că Alex Bodi și Ema Uta intenționau să petreacă sărbătorile de iarnă într-o destinație exotică, însă au renunțat la aceste planuri, potrivit fanatik.ro.

Mai mult, afaceristul și-ar fi refăcut planurile de îndată și a hotărât să plece în Madrid, acolo unde va sta cu fiicele și părinții lui, dar și fosta soție, Iulia. Mariajul celor doi a durat opt ani, însă au divorțat în noiembrie 2018.

Anul acesta, Alex Bodi și Ema Uta se despart pentru a treia oară. Ultima despărțire a avut loc în luna august, atunci când make-up artistul mărturisea că relația a fost relaxată până într-un punct, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Imediat după, cei doi s-au întâlnit în Grecia, acolo unde a avut loc împăcarea.

„Nu mă consider un bărbat că am lovit o femeie'

După despărțirea de fosta lui parteneră, Bianca Drăgușanu, Alex Bodi recunoștea că a făcut greșeli în această relație. Acesta a declarat că ar fi fost provocat de blondină și ar fi reacționat inadecvat, mărturisind că regretă modul în care au decurs lucrurile între ei.

 „Ca să dau un exemplu referitor la mine, nu mă consider un bărbat că am lovit o femeie. Nu am vreo satisfacție, la mine nu există satisfacție. Tot echilibrul acesta se rupe în momentul în care vezi că femeia de lângă tine nu te mai respectă, nu ține cont.

Dacă ea știa să menajeze lucrurile… Să spunem că eu sunt o persoană vulcanică, colerică, dacă tu mă cunoști și îmi știi caracterul, de ce nu vrei să eviți lucrurile astea.

Ultima dată m-a înjurat de bunica mea care a murit și nu ai cum. Recunosc, nu mă pot numi bărbat, dar nu am bătut-o din plăcere sau să încerc să o domin. Niciodată. Au fost niște certuri, niște altercații între noi și escaladau într-un foc care nu mai putea fi controlat. Îmi pare rău, i-am spus și ei', a spus Alex Bodi în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton